BLISTA U TRUDNOĆI

Anja Alavanja šarmantnim uzorkom koji nikad neće izaći iz mode naglasila rastući trbuščić

26.03.2021 u 23:18

Bionic
Reading

Plavokosa voditeljica Anja Alavanja koja postati mama po treći puta, aktivna je na društvenim mrežama gdje često komunicira sa svojim fanovima

Lijepa trudnica se veseli prinovi, a svoj je sve veći trbuh ponosno istaknula u trendi majici na pruge, modnom klasiku s kojim nikad ne možete pogriješiti.

Prugice su omiljeni proljetni trend za mnoge fashionistice, a ovaj vječiti uzorak nikad neće izaći iz mode te mu se svi uvijek rado vraćamo čim zatopli. Bezvremenski i klasičan uklapa se u svaki stil i zaljubljenice u modu komade s prugama rado kombiniraju s kožnim hlačama, jeansom, odjećom od lana...

Anja je na Instagram tako postavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj majici s crnim prugama, trapericama i šilterici, no nije propustila prigodu našaliti se i na svoj račun.

  • +4
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Ako ne želite izgledati trudno, svakako izbjegavajte vodoravne prugice. Dokazano šire u struku, mučka vizualna varka', duhovito je komentirala svoj look popularna voditeljica koju gledatelji trenutno mogu pratiti subotama na HTV-u u emisiji kratkog formata 'Zdravo je znati', koju uređuje i vodi.

U nedavnom je intervjuu za Slobodnu Dalmaciju kazala kako će pamtiti samo lijepe dane svog braka te da je zahvalna za svaku godinu lijepog odnosa, kao i 'ona iskustva kad je bilo manje lijepo'.

Novu ljubav nakon razvoda braka sa Željkom Romcem s kojim ima dvoje djece, pronašla je u naručju ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca s kojim čeka treće dijete.

'Kad si u lijepoj vezi, trudnoća je samo ugodno iznenađenje... Tako da smo bili jako sretni', poručila je voditeljica.