BEAUTY PREPORUKA

Ovo su trenutno najprodavaniji beauty proizvodi koje svaka žena želi imati u svojoj kozmetičkoj torbici

26.03.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Još uvijek ste u potrazi za najboljim kozmetičkim proizvodima koje ćete dodati u svoju kozmetičku torbicu? Web shop Cult Beauty je upravo olakšao cijeli postupak svojom listom trenutno najpopularnijih kozmetičkih proizvoda

Na listi se našlo 10 vrhunskih beauty proizvoda, uključujući savršenu gel-kremu za neutraliziranje crvenila i prikrivanja nesavršenosti, korektor, CC kremu, serum s vitaminom B3 i još štošta drugo.

Olaplex N° 3 Hair Perfector

Njega za produljenje trajanja boje Olaplex Professional Hair Perfector N° 3 je jedinstveni proizvod za domaću upotrebu koji štiti obojenu ili kemijski tretiranu kosu. Značajno smanjuje oštećenje kose nakon bojenja, regenerira prekinute veze izravno unutar vlasi, pomaže u održavanju trajnosti boje, množi i obnavlja slomljene disulfidne veze, pouzdano štiti prilikom sljedećeg bojanja ili kemijskog tretmana, a kosa nakon tretmana ostaje ojačana i savršeno tretirana.

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Vrhunski tretman za obnavljanje izmučene i neravne kože. Osim što uklanja mrtve stanice kože koje začepljuju pore i minimizira izgled problematičnih pora i sitnih bora, pruža prekrasan sjaj kože.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ krema sa SPF 50+

Pripremite se za susret s najboljim prijateljem svog tena: IT Cosmetics ’Your Skin But Better CC + krema sa zaštitnim faktorom 50+. Ova CC krema pruža potpuno pokrivanje, štiti kožu od sunca, posvjetljuje i hidratizira te osigurava blistav izgled kože. Dostupan je u 12 nijansi i pomaže prikriti tamne mrlje te smanjiti vidljivost pora. Formula obiluje i aktivnim sastojcima kao što je hidratantna hijaluronska kiselina, jačajući ekstrakt soje i učvršćujući kolagen.

Supergoop Unseen Sunscreen SPF 30

Idealan zadnji korak u vašem jutarnjem beauty režimu - Supergoop! Prigodno nazvan Unseen Sunscreen SPF 30 ciljano je formuliran da zaštiti od štetnih utjecaja sunca, a istovremeno poboljšava zdravlje kože.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Iskorištavajući snagu niacinamida i cinka (uz iznenađujuće malu cijenu) ovaj snažni serum savršen je za borbu protiv mrlja, proširenih pora i neujednačenog tona kože. The Ordinary's Niacinamide 10% + Cink 1% regulira proizvodnju sebuma kako bi smanjio pore i bakterije na koži, održavajući ten čistim i zdravim.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Podloga koja trenutačno briše nedostatke i daje blistav sjaj. Ovaj proizvod savršen je spoj tekućeg pudera i highlightera u jednom. Zaglađuje sitne bore i čini ten savršenim, a zahvaljujući ekstraktu porculanskog cvijeta bogatom antioksidantima posvijetljuje i hrani kožu.

The Inkey List Salicylic Acid Cleanser

Ovo sredstvo za čišćenje lica sa salicilnom kiselinom obavezno je za one koji imaju kožu sklonu aknama, a sastavljeno je od cinkovog spoja koji pomaže u kontroli viška sebuma, dok alantoin - anti-nadražujuće sredstvo pomaže u smirivanju i zaštiti kože.

Nars Radiant Creamy korektor

Blistavi i kremasti Narsov korektor na vrhu je liste najboljih beauty proizvoda brojnih vizažista. biti na vrhu liste zbog svoje luksuzne teksture i zdravog sjaja koji ostavlja na koži.

Dr. Jart + Skincare Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

Ovaj ste proizvod u posljednje vrijeme zasigurno viđali posvuda. Riječ je o korejskom proizvodu Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting tretmanu koji zahvaljujući svojoj ljekovitoj formuli uravnotežuje kožu, prikrivajući mrlje i smanjujući crvenilo, čineći ten savršenom podlogom za tekući puder. Ne samo da čini kožu zdravom i blistavom, već sadrži sastojke koji njeguju kožu poput zaštitne tigrove trave (poznate i kao cica) i ekstrakta lišća maline koji smanjuje upale.

Versed Dew Point Moisturizing Gel-krema

Savršena za one koji ne vole kreme tradicionalne teksture. Dew Point Moisturizing Gel-krema lagana je krema s gelastom formulom nalik želeu, koja se trenutno upija, ostavljajući osjećaj osvježenja na koži.