LJETNA MODA

Anita Dujić ljepša no ikada

16.06.2011 u 12:58

Bionic
Reading

Ususret modnom ljetu, zagrebački People's lounge bar ugostio je brojne uzvanike na modnom koktelu povodom predstavljanja nadolazećeg DOVE FASHION.HR CRUISEA. Naime, ovog ljeta, točnije 30. lipnja i 1. srpnja, u Bolu na otoku Braču održat će se jedinstvene modne revije na jednoj od najljepših plaža na svijetu Zlatnom ratu

Na ovogodišnjem DOVE FASHION.HR CRUISEU kolekcije će predstaviti Ana Maria Ricov, Ivan Alduk, Martina Felja, Igor Galaš, Ivica Skoko, Antonija Jakšić i Lara Pašalić, Branka Donassy, Martina Felja i Aleksandra Dojčinović, uz goste Zorana Garevskog i JSP i Jelenu i Svetlanu Proković. Ivica Skoko prikazati će pak posebnu cruise kolekciju inspiriranu novom DOVE kampanjom i linijom za njegu tijela – DOVE 100 % SVOJA by Ivica Skoko.

Manekenka koju ćemo, vjerujemo, vidjeti ovo ljeto na tom modnom događanju jest Anita Dujić, koja je na predstavljanju izgledala ljepše nego ikada. Haljinu na mornarske prugice začinila je tankim remenom i crvenom trendi torbom.

Vjerujemo da će i ona u ulozi manekenke prošetati jedinstvenom plažom Zlatni rat koja će za tu prigodu biti u službi modne piste.

U neformalnoj atmosferi najavljen je službeni program koji će, između ostaloga, sadržavati sad već tradicionalno natjecanje u kuglanju dizajnera, novinara i modela – Style Bowling. U poslijepodnevnim satima, očekujući vrhunac večeri i predstavljanje novih cruise kolekcija, dizajneri i njihovi gosti uživat će na Coffee Cocktail Siesti by Lavazza u Bolero Cocktail Baru.

Nekoliko metara dalje, na prekrasnoj plaži Zlatni rat održavati će se Health corner by DM – zaštiti se od sunca, kojem je cilj osvijestiti javnost o opasnostima Sunčevog zračenja. Vrhunac modnog spektakla na Braču bit će White Cruise Party by Perwoll.