u boji sezone

Anita Dujić Broadfoot nosi chic balerinke kojima je teško odoljeti

03.04.2024 u 18:48

Bionic
Reading

Ove su godine balerinke apsolutni trend te ih rado nose sve ljubiteljice mode, a većina svjetski poznatih modnih brendova u svoje je proljetne kolekcije uključila svoju verziju popularnih cipela koje mnogima nisu po volji. Anita Dujić Broadfoot odlučila se za model koji slovi kao jedan od najpopularnijih, a dio je aktualne kolekcije brenda COS

Anita Dujić Broadfoot njeguje svoj stil koji obiluje klasičnim komadima, no povremeno ni ona ne može odoljeti trendi komadima. Može se reći da su balerinke najveći hit sezone, a poznata se manekenka i dizajnerica nakita odlučila za one upečatljive boje i dizajna.

Riječ je o šarmantnom modelu balerinki Mary Jane koje su prepoznatljive po ženstvenoj vezici preko rista, a Dujić Broadfoot odlučila se za kožni model u crvenoj boji.

Osim prema tankom remenčiću, ove se simpatične cipelice ističu i nabranim završetkom.

Šarmantne i izrazito trendi balerinke dio su aktualne kolekcije brenda COS, njihova cijena iznosi 125 eura, a osim u crvenoj, dostupne su i u elegantnoj crnoj boji.

Lijepa Anita čiji stil obožavamo svoje je balerinke kombinirala uz 'total black outfit' kako bi dnevnom look-u ipak dodala nešto boje!

U jednostavnoj, a efektnoj kombinaciji crnih tajica, kožne jakne i torbice, manekenka je prošetala Trogirom u koji je otputovala tijekom ovih proljetnih praznika te ponudila obožavateljima još jedan u nizu modnih šalabahtera za upečatljive modne kombinacije.

katie holmes

Prekopajte ormare: Na modnu scenu vraća se zastarjeli model udobnih cipela

Pogledaj galeriju