dobar stajling

Ovo je savršena suknja za proljeće: Hit model nosiv je od jutra do mraka i savršeno ide uz balerinke

02.04.2024 u 11:09

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih europskih princeza, podrijetlom iz Perua, svojim modnim izborima oduševljava na svakom koraku. Sada je Sassa de Osma otvorila proljetnu sezonu s komadom koji svakako zaslužuje mjesto u ormarima brojnih trendseterica

S rezerviranim mjestom u prvom redu na tjednu mode, zgodnim princem kao suprugom i karijerom modela u životopisu, Alessandra de Osma zasigurno je jedna od najglamuroznijih članica kraljevskih obitelji u Europi. A ova princeza s Anda, kako je se često naziva, od nedavni je i ambasadorica Dior couturea za Španjolsku.

A miljenica modnog svijeta koja je kraljevsku titulu zaradila udajom za princa Christiana od Hannovera s kojim ima troje djece, svojom novom modnom kombinacijom još jednom je pokazala zašto se upravo nju smatra jednom od najbolje odjevenih kraljevni. Na svom Instagram profilu, Sassa, kako je mnogi od milja zovu, objavila je fotografije na kojima pozira odjevena u crni asimetrični top te crno-bijelu lepršavu midi suknju.

Iako će mnogi bez puno razmišljanja reći kako su haljine najsigurniji i najjednostavniji izbor za elegantne i svečane prilike, Sassin stajling mnoge će brzo uvjeriti da je upravo midi suknja jedna od najboljih izbora za elegantne stajlinge ove sezone.

Izborom midi suknje crno-bijelog printa Sassa je uspješno spojila sva najupečatljivija elementa – dojmljiv print i lepršavi materijal, savršen za proljetne dane. Nema sumnje, midi suknje jedan su od većih hitova ove sezone, a predstavljaju savršeni odjevni predmet za modnu igru, eksperimentiranje i stvaranje bezbrojnih kombinacija. Jednako lako su nosive za dnevne i večernje kombinacije, a savršeno se prilagođavaju svakoj prigodi u kombinaciji s drugačijim cipelama i modnim dodacima. Ovog puta Sassa je midi suknju kombinirala uz crni bodi s asimetričnim rukavima i balerinke, apsolutnim vladaricama proljetnih satjalinga. A poseban, damski dodatak činila je Lady Dior crna torba.

  • +12
Suknje iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara