OKUS LJUBAVI

Ana Ugarković ljubi ronioca i alpinista?

09.03.2010 u 19:24

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko mjeseci ponajbolja hrvatska kuharica Ana Ugarković zagonetno se smiješi, a razlog tome navodno je godinu dana stariji ronilac i alpinist Igor Jelić

Sretnu vijest o novoj ljubavi u životu 37-godišnje vrhunske kuharice magazinu Story potvrdili su bliski prijatelji gastronomske stručnjakinje. Par se navodno upoznao na zajedničkoj večeri kod prijatelja, a ako je vjerovati prijateljima, bila je to ljubav na prvi pogled. Sportaš koji se od malih nogu bavi ronjenjem, a strast prema alpinizmu otkrio je prije četiri godine, navodno je diplomiranu grafičku dizajnericu 'skuhao' svojim težnjama zdravom načinu života, smislom za humor i pustolovnim duhom i, nakon nekoliko dana druženja, spoznali su da imaju mnogo toga zajedničkog.

Ana ljubavnu vezu nije ni potvrdila ni demantirala, a novinarima Storyja je samo navela da je na skijanju u Italiji s prijateljima te da uživa. Prema informacijama Storyja, slučajno ili ne, i uspješni sportaš je na snježnim padinama. Igor je navodno upoznao i Aninu sestru Tatjanu te njezio dvoje djece.