FASHION GURU:

Ana Sasso i dalje zadivljuje figurom, ali ne i stilom

20.06.2016 u 17:13

Bionic
Reading

Splitsko predstavljanje novog Somersby okusa privuklo je brojne Splićane i njihove goste, a u javnosti se nakon dugo vremena pojavila i jedna od naših najpoznatijih misica, Ana Sasso. Zgodna Splićanka pokazala je da i u 53. ima zadivljujuću figuru koju je primijetio i naš modni kritičar Fashion Guru, no pod povećalo je ipak stavio njezin, ne toliko uspješan, stajling

Ana Sasso i dalje zadivljuje svojom figurom, a siguran sam da i danas, u 53. godini, dok izlazi iz mora, frajeri na plaži uzdišu za njom. No, nažalost, nisam ovdje da bih ocjenjivao njezinu figuru, već stil.

U njezinu slučaju, vidljiv je tu jedan splitski moment jednostavnog brendiranja. Trudi se biti elegantna u jednostavnoj haljini, ali zato torba sva pršti od logotipova, a to nije dobro.

I te njezine cipele su tu da bistajling, kao, bio posebniji, no koliko god bile zanimljive, na ovu kombinaciju nisu najbolji izbor i puno bi bolje išle uz traper krpice.

Ne mogu ne primijetiti njezine obrve. Već neko vrijeme su obrve dosta in, posebno guste, tamne što, nažalost, na Ani Sasso nismo vidjeli, a tako bi joj dobro stajale.