magnete za poglede

Ana Gruica Uglešić pronašla je haljinu koja savršeno laska njezinoj figuri, a provjerenu kombinaciju servirala je dvaput

03.01.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Sezona zabava i proslava je iza nas, a party haljine bile su na listi najtraženijih. Splitska glumica i fitnes trenerica Ana Gruica Uglešić dočekala je Novu godinu u zagrljaju voljenog supruga, a na svom Instagramu pokazala je dva vruća stajlinga

Šljokice i sjajni detalji itekako su dobrodošao dodatak na party haljinama, pogotovo kada je riječ o haljini rezerviranoj za najluđu noć u godini. Dobro to zna i Ana Gruica Uglešić te se na Instagramu pohvalila novogodišnjim stajlingom.

Objavivši niz fotografija, pokazala je dva stajlinga, jedan dnevni i jedan večernji, a svojim prijateljima i pratiteljima poželjela lijepe želje. 'Od srce vam svima u 2023. želimo samo zdravlja. Sinoć su mi se neki smijali dok sam to ponavljala kao papiga. I ja sam kad sam bila mlađa, pa ne zamjeram. Sad shvaćam koliko je samo to bitno. Jer kad ti obitelj zdrava, samo nebo je čovjeku granica. Želim vam godinu bez granica', napisala je.

Mnogima je odmah za oko zapeo njezin sjajan novogodišnji lookmidi haljina prekrivena sjajnim metalnim kružićima, tankih naramenica, uska i laskava. Sjajnoj haljini pridružila je sjajne dodatke – sive sandale vrtoglavo visokih potpetica i klasičnu Chanelovu torbicu, a preko ramena prebacila kožnu jaknu. Bila je to modna kombinacija koja je dovoljno elegantna, ali i izazovna, savršen spoj zavodljivog chica.

Splitsku glumicu i fitnes trenericu stilski je u korak pratio njezin suprug, ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić, odjeven u nepogrešivu klasiku - tamno odijelo i bijelu košulju, uz dodatak rupčića u džepu sakoa.

No zanosna Ana dan prije počastila je brojne pratitelje i obožavatelje još jednom objavom. U leopard haljini, koja savršeno grli siluetu, pokazala je svoju besprijekornu figuru. Objavivši dvije fotografije, od pratitelja je zatražila da glasaju koja im se više dopada, no većina se jednostavno nije mogla odlučiti te su se složili da izgleda nevjerojatno na obje.

Midi haljina dugih rukava i uskog kroja bila je prošivena u struku te time vrlo laskava, a bio je tu i ubojiti detalj – naglašeni dekolte ekstravagantnog oblika otkrivao je prizor pred kojim nitko nije mogao ostati ravnodušan. Kombinaciju je začinila bež salonkama i provjerenom kombinacijom Chanelove torbice i kožne jakne.

  • +14
Midi haljine Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Kako je otkrila, Ana je pronašla haljine u ponudi brenda Mykash, a upravo su midi modeli haljina prošle godine proglašeni jednim od najvećih hitova sezone. Vrlo laskave, nosive su u različitim prilikama, a ovisno o detaljima i dodacima lako se transformiraju iz odličnih dnevnih u izazovne večernje stajlinge.

JEDNOStAVNO I EFEKTNO

Ana Gruica Uglešić bila je magnet za poglede u chic haljini iz Zare

Pogledaj galeriju