božićni party

Ana Gruica Uglešić podiže temperaturu: Za ovom minicom i čizmama nema tko se nije okrenuo

23.12.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Počela je sezona blagdanskih zabava i druženja, a ta veselja okupljanja ne propušta ni Ana Gruica Uglešić koje pri tome servira i vrlo upečatljiv stajling. Za ovom minicom i čizmama nema tko se nije okrenuo

Haljina je uvijek dobar izbor, pogotovo ako u punom sjaju ističe atribute. A upravo je takvu odjenula Ana Gruica Uglešić za jedan božićni pary u Splitu. Iako smo je posljednjih mjeseci u svečanijim prigodama najčešće viđali u tamnim i crnim haljinama, nerijetko ukrašenim laskavim prorezima, ovog puta glumica i fitness instruktorica odmaknula se od klasike.

Mini haljina tirkizne boje garantirala je privlačenje pogleda, a poseban detalj činili su volumiozni i puf rukavi koji se sužavaju prema krajevima te visoki ovratnik. Senzualnost i zavodljivost ove haljine dodatno je bila istaknuta materijalom koji podsjeća na zmijsku kožu, no u nijansi koja ne može proći nezamijećeno.

Mini haljine modni stručnjaci ove sezone uvelike su najavljivali kao prošli trend koji je pao u sjenu dugih, maksi suknji. Međutim, spoju minice i čizme gotovo je nemoguće odoljeti. Kratke suknje i haljine u ovom djelu godine odličan su izbor kada se žele u punom sjaju istaknuti čizme, statement komad hladne sezone. Upravo to je učinila i Ana Gruica Uglešić, tirkizom pitonu dodala je modne dodatke koji su se posebno isticali zbog bijele boje. Maloj, prošivenoj Saint Laurent torbici bijele boje pridružila je čizme identične nijanse, a izbor je pao na potpis domaćeg dizajnera, Ivana Ledenka i model za izazivanje uzdaha – visoke tik do koljena, bijele, sa špic vrhom i visokom petom.

  • +7
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije