FRANKA BATELIĆ

'Amerika me razočarala, jedva čekam doći kući'

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Pjevačica Franka Batelić koja studira na prestižnom američkom sveučilištu Berklee, priznala je kako joj sve više nedostaje domovina te da joj je Amerika potpuno razočaranje
Antun Čajkovac

Antun Čajkovac

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Mlada pjevačica Franka Batelić nije najsretnija u Americi. 'Mislila sam da je Amerika moj san, ali taj mentalitet mi ne odgovara i totalno je razočaranje. Razočarala sam se u Amerikance, zapravosamo sam potvrdila ono što sam mislila prije', rekla je Franka Daliboru Petku za Narodni radio gdje se javila kako bi premijerno predstavila svoj aktualni singl 'Ne'.


Iako već nekoliko mjeseci studira na prestižnom američkom sveučilištu Berklee, Franka ne zapostavlja svoju hrvatsku karijeru. 'Poručujem fanovima da me očekuju, jer ne mislim ovdje ostati zauvijek', rekla je Franka koja se odlično uklopila u američki sustav školovanja. 'Sve je super. Razlika je što ovdje obavezno moraš biti na svakom predavanju od devet ujutro do osam navečer, a kasnije moraš vježbati i učiti. No po svemu ostalom puno je lakše nego u Hrvatskoj', rekla je Franka.

Ono što joj najviše nedostaje je hrvatska hrana. 'Kuham si najviše sama i izbjegavam fast food, jedva čekam vratiti se za Božić i jesti bakinu kuhinju', kaže pjevačica, kojoj su kolege sa sveučilišta dale nadimak Frenky.
Sa svojim najbližima čuje se svaki dan kao i s dečkom Lukom Tomašem koji ju je posjetio u Bostonu. 'Lijepo je bilo', rekla je Franka kratko. Kaže da nisu razgovarali o tome da i on dođe na Berklee, ali da između nje i Luke sve štima. Nedavno je srela američku pop zvijezdu Avril Lavigne, koju je jedva prepoznala, a sa Cee Loo Greenom je uspjela i popričati i kaže da je ispao normalan čovjek.

Frankin intervju

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi