MODNA KAMELEONKA

Američka miljenica u istom danu zablistala u čak šest stajlinga

05.12.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Selena Gomez sletjela je u London, u kojem ju je čekala gomila poslovnih obaveza. Atraktivna pjevačica u istom je danu izmijenila čak šest stajlinga i potvrdila da je prava modna kameleonka

Pjevačica Selena Gomez u London je stigla povodom prestižne dodjele modnih nagrada održane u Royal Albert Hallu. 25-godišnja ljepotica plijenila je pažnju u retro satenskoj haljini boje šampanjca s elementima čipke te s potpisom luksuznog brenda Coach, čije je zaštitno lice.

  • +34
Poznate dame na dodjeli modnih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezino londonsko putovanje bilo je sve samo ne turističko. Selenu su u engleskoj metropoli dočekale brojne poslovne obaveze pa je u skladu s njima birala različite modne kombinacije, točnije njih ukupno šest.

Slavna ljepotica gostovala je i u emisiji na radiju BBC Radio One, a dočekala ju je vojska fanova. Ljubazna pjevačica, poznata po svom posebnom odnosu prema obožavateljima, strpljivo je potpisivala autograme i slikala se s gomilom koja ju je opkolila na ulazu.

  • +76
Selena Gomez u istom danu zablistala u šest stajlinga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pritom je izgledala ljupko u dugačkoj crnoj haljini sirena kroja Proenza Schouler, koju je hrabro uskladila s bijelom vestom, crnim štiklama i mačkastim sunčanim naočalama.

Atraktivna ljepotica, koja je nedavno drastično promijenila boju kose, istog je dana nosila još jednu Coachovu haljinu i čizme, ali ovog puta u crnoj boji, dok je nešto kasnije viđena u asimetričnoj haljini cvjetnog uzorka Isabel Marant, koju je začinila upečatljivim crvenim mule cipelama Mansura Gavriela.

Selena je iste cipele nešto kasnije nosila i u posve drugačijoj modnoj kombinaciji, a jedna je od prvih slavnih trendseterica koja je zavoljela retro karirani kaput. Uz crvene mulice, crne hlačice i dolčevitu, odjenula je trendi karirani kaput brenda Fay, idealan za hladne jesenske dane u Londonu.

She’s too sexy😍

Objavu dijeli Selena Gomez (@oursexymarie)

Tijekom boravka u Londonu pjevačica je slikana i u uskoj plavoj haljinici sa spuštenim puf rukavima brenda Cushnie et Ochs, koju je uskladila s atraktivnim cipelama s mašnom i mačkastim sunčanim naočalama Kytura.