emotivne objave

Ovo su tri najlajkanije fotografije na Instagramu ove godine

30.11.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Nema sumnje da su društvene mreže slavnim osobama postale najbolje sredstvo samopromocije, a među svim ponuđenim platformama već neko vrijeme prednjači Instagram. Ove godine najlajkanijim fotografijama mogu se pohvaliti kraljica Instagrama Selena Gomez, ali i Cristiano Ronaldo te Beyonce

Svaki veliki događaj u životu danas rijetko prolazi nezabilježen fotografijom na društvenim mrežama. Tom su trendu naravno podlegle i brojne poznate osobe, koje istovremeno znaju iskoristiti trenutak i prostor za podizanje svoje popularnosti.

Zato se svakodnevno na Instagramu, trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži za dijeljenje fotografija, objavljuje ogromna količina sadržaja. 

U tako velikoj količini fotografija teško se istaknuti, no neki su u tome uspjeli. Evo koje su fotografije 2017. godine prikupile najviše lajkova.

Prva je, s nevjerojatnih 11,1 milijuna lajkova, pop diva Beyonce, koja je prvog veljače objavila kako nosi blizance. Kao i uvijek na sebi svojstven, pomalo teatralan, ali pomno isplaniran način, slavna pjevačica obradovala je milijune. 

'Voljeli bismo podijeliti svoju ljubav i sreću. Blagoslovljeni smo i to čak dva puta. Jako smo zahvalni na tome što će se naša obitelj povećati za čak dva člana i zahvaljujemo svima na čestitkama. Obitelj Carters', napisala je Beyonce ispod fotografije na kojoj je prvi put pokazala svoj trudnički trbuh, pozirajući u cvjetnom aranžmanu i prekrivena prozirnim velom. 

  • +3
Beyonce i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U stopu je s brojkom od 11 milijuna prati najbolji nogometaš današnjice, zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo. Drugo je mjesto na ovoj ljestvici osigurao nedavno objavljenom fotografijom nakon što je njegova djevojka Georgina Rodriguez rodila kćerkicu Alanu Martinu. 

Preslatka fotografija na kojoj u bolničkoj odori sretno poziraju nogometaš u društvu sedmogodišnjeg sinčića Cristiana Ronalda Juniora te zaručnice i tek rođene djevojčice, osim 11 milijuna lajkova, komentirana je čak 148 tisuća puta

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na trećem mjestu našla se još jedna emotivna objava, ona mlade pjevačice Selene Gomez. 

Selena Gomez otkrila je na svom profilu na Instagramu kako se zbog komplikacija, koje joj zadaje autoimuna bolest lupus, ovoga ljeta u tajnosti morala podvrgnuti transplantaciji bubrega, a donor joj je bila najbolja prijateljica. 

Uz fotografiju iz bolnice u kojoj leže jedna pored druge neposredno prije same operacije lijepa brineta objavila je i poduži status u kojem objašnjava što se točno dogodilo s njezinim zdravstvenim stanjem. 

Ova je objava prikupila 10,3 milijuna lajkova.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia