stilski pogodak

Amal Clooney spojila nespojivo i potpuno briljirala

28.02.2017 u 15:22

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što joj je uspjelo poći za rukom zasjeniti slavnog supruga na dodjeli nagrada César, Amal Clooney i u dnevnim izdanjima ništa ne prepušta slučaju

Sudeći po tvrdnjama svekrve Nine Clooney, Amal je nekoliko mjeseci trudna i očekuje blizance.

U odlasku iz Pariza, Amal je uočena u društvu supruga servirajući dežurnim fotografima još jedan zanimljiv stajling u nizu.  Trudnički trbuščić, ovaj je put odlučila istaknuti proljetnom haljinom cvjetnog printa čiji je nježan dojam pokušala razbiti odabirom čizama iznad koljena.

Da se obožava modno poigravati, slavna odvjetnica za ljudska prava dokazala je spajanjem naizgled nespojivih printova na haljini, maslinastozelenom kaputu i torbici, a dozu glamura ostvarila je predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Objavu dijeli @guysandpeople

Kako se otkriva, Amal će ovog ljeta roditi dječaka i djevojčicu, a prema izjavama osoba bliskih paru, slavni George Clooney po pitanju trudnoće nervozniji je od Amal. 

'On često inzistira da se više odmara. George vidi očinstvo kao veliki poklon. Veoma je zahvalan i osjeća se kao da je osvojio jackpot s blizancima. Njegov život ne može biti savršeniji', otkriva izvor blizak paru.