LIJEPA U RUŽIČASTOM

Amal Clooney konačno se pojavila u javnosti i oduševila izgledom

27.02.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Amal Clooney teško je vidjeti u javnosti otkako su ona i suprug George Clooney postali roditelji. Briga oko blizanaca oduzima joj puno vremena, no lijepa odvjetnica s vremena na vrijeme uspije pronaći i malo vremena za sebe. Amal je viđena u Los Angelesu između dva zakazana tretmana ljepote te, kao i uvijek, oduševila izgledom

Amal Clooney, odvjetnica koja je osvojila srce vječnog neženje Georgea Clooneyja, uzela je kratki predah od majčinstva posjetivši poznati salon ljepote na Beverly Hillsu. Lijepa filantropkinja, koja je prije osam mjeseci rodila blizance Alexandera i Ellu, iz salona je izašla sa savršeno isfeniranim valovima koji su postali njezin zaštitni znak.

Lijepa Libanonka, koja je nedavno u društvu supruga proslavila 40. rođendan, za posjet salonu odabrala je casual izdanje koje je začinila ključnim modnim dodacima. Crnu majicu sa chic rokerskim detaljem remenja koje visi s rukava Amal je kombinirala s efektnim vrećastim hlačama u ružičastoj boji.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoko rezane hlače otkrile su trendi čarape - gležnjače u crnoj boji kojima nije mogla odoljeti čak ni Amal, a cjelokupan stajling podigla je manjom crvenom torbom s potpisom modne kuće Givenchy.

Sigurni smo kako je ponosni tata rado pripazio na osmomjesečne blizance dok je Amal izdvojila nekoliko sati za sebe. Holivudski glumac nedavno je progovorio o čarima očinstva, kao i o blizancima o kojima rado govori u medijima.

'Ella je prava mala nježna dama i ima te velike, predivne oči, baš kao Amal', rekao je prije četiri mjeseca Clooney, dodavši kako je Alexander čak kilu i pol teži od sestrice te se smije glasnije od bilo koga, što njega i Amal posebno zabavlja. 'On je pravi mali razbojnik. Mali debeljuškasti dječak. Samo sjedi i jede', kroz smijeh je rekao glumac.

  • +12
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia