SVE ZA LJUBAV

George Clooney nije štedio na rođendanskom poklonu za svoju Amal

04.02.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik George Clooney ovih dana ima razloga za slavlje, naime njegova supruga Amal napunila je okruglih 40. Zaljubljeni George priredio joj je tim povodom iznenađenje na kojem nije štedio

Supružnici George i Amal Clooney poznati su po luksuznom načinu života, a to se osobito primijeti kada dođe vrijeme obilježavanja važnih datuma u njihovim životima.

Ovih dana lijepa odvjetnica Amal slavi svoj okrugli 40. rođendan, a da joj upravo taj ostane u sjećanju pobrinuo se njezin suprug koji joj je priredio iznenađenje, romantično putovanje.

Podsjetimo par je ljetos dobio blizance Elle i Alexandera i od tada su svoje užitke malo stavili po strani. Upravo zato glumčev je rođendanski dar još posebniji.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudski par paparazzi fotografi iz velike su udaljenosti uslikali pri dolasku u zračnu luku u Los Angelesu, a potom i kako se ukrcavaju u svoj privatni zrakoplov. Iako su neke od fotografija dosta mutne, jasno se vidi kako su supružnici u ležernim izdanjima i sretni zbog odlaska na medijima još uvijek nepoznatu destinaciju.

Koliko je zaljubljen i sretan što je prije pet godina pronašao svoju srodnu dušu, Clooney nikada nije krio. Zato je nedavno progovorio i kako je točno upoznao svoju današnju suprugu.

  • +18
Amal i George Clooney Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alessandro Bianchi

'Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao: 'Stižem kod tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?' Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: 'Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti.', rekao je tada.

Priznao je kako je bilo dovoljno samo nekoliko minuta da shvati kako ju želi ponovno vidjeti, a budući da su toga dana na druženju bili prisutni i njegovi roditelji i oni su brzo uvidjeli da je Amal ostavila nevjerojatno dobar dojam na njihova sina.

Fatalnog susreta prošle se godine, u intervjuu za People, prisjetio i glumčev otac Nick Clooney. 'Predstavila nam se i započeli smo razgovor. Bila je izuzetno šarmantna, predivna, uspješna, a dok smo započeli večeru, bilo je očito da je iznimno draga. Uvjeren sam da su njihove sudbine bile zapečaćene do kraja večeri. Jednostavno, bila je sasvim drugačija od svih djevojaka s kojima je do sada bio, a i on je bio drugačiji. Ova mlada dama od početka je napravila čudo u njegovom životu. Zaista nevjerojatno.'