PUT DO ZDRAVLJA I VITKOSTI

adidas miCoach i Vi zajedno na treningu

16.02.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Iz adidasa nam stiže najsuvremenija metoda vježbanja koja će omogućiti lakše snalaženje kroz dnevne rutine vježbanja kako za rekreativce tako i za profesionalce. miCoach aplikacija za mobitele pretvara vaš Android mobilni uređaj (iPhone, Blackberry,…) u osobnog trenera koji svojim personaliziranim glasom, planom i kalendarom vježbanja te dnevnim i tjednim izvještajima čini Vaše vježbanje toliko zabavnim da nikad nećete propustiti niti jedan dan vaše rekreacije

Kako bi vam omogućio što raznovrsnije vježbe miCoach je opremljen sa 6 posebnih programa koji uključuju vježbe iz košarke, nogometa, trčanje, tenisa te američkog nogometa.

miCoach aplikacija automatski je povezana s 'inteligentnom' web stranicom www.micoach.com gdje se planovi treninga kroje individualno prema mogućnostima svakog od korisnika.

Kako bi stvorili miCoach, adidasov tim surađivao je s najboljim svjetskim trenerima među kojima se ističe poznati atletski trener Mark Verstegen, osnivač i direktor Atletskog instituta. FC Bayern Munich i AC Milan su samo neki od velikih klubova s kojima adidas blisko surađuje u postavljanju novih trendova treninga.