Poznati brendovi u akciji

Adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

01.03.2021 u 12:57

Bionic
Reading

Omiljeni sportski i lifestyle brend adidas i popularni zagrebački Muzej prekinutih veza ujedinili su snage u projektu 'Breakup with bad energy' u kojem pozivaju Hrvatice i Hrvate na prekid s lošom energijom i lošim navikama

Naime, u sklopu projekta je lansirana i web stranica na kojoj svatko može javno obznaniti svoju odluku za promjenom, svoj prekid s lošom navikom. U svega nekoliko sati nakon lansiranja na web su pristigle brojne odluke: prekid s negativnim mislima i negativnim ljudima, prekid s lijenošću, sa strahovima…

Protekla godina je bila puna neizvjesnosti. Brojni nemili događaji su izazvali manjak motivacije i gubitak energije, ali s dolaskom proljeća trebamo nove ciljeve, nove izazove, novu, pozitivnu energiju. Zato je adidas prilikom predstavljanja novog modela ultimativne tenisice za trčanje ULTRABOOST 21 razmišljao upravo o povratku energije. Slavni sportski brend je oduvijek vjerovao da kroz sport ima moć transformirati živote ljudi, a upravo ULTRABOOST 21 utjelovljuje mogućnost da ljudima osigura dodatnu energiju za pokretanje pozitivnih promjena u životu. U vrijeme dok su gradovi širom svijeta teško pogođeni pandemijom koronavirusa, upravo je trčanje konstanta koja gradove i zajednice održava u pokretu.

U projekt su se uključili i neki poznati trkači među kojima su Ana Radišić i Fran Lauš, cijeli adidas Runners Zagreb tim i mnogi drugi.

Najbolje prijave na natječaj adidasa i Muzeja prekinutih veza osvojit će poklon bonove u adidas trgovinama u vrijednosti od 1000 kuna i bit će izloženi u Muzeju. Osim toga, u adidas trgovinama u Arena Centru i Ilici 21 u Zagrebu, Splitu, City Galleria u Zadru, Makarskoj, Varaždinu, Osijeku, i Šibeniku uz kupnju UB21 modela tenisica i još jednog trkačkog artikla adidas poklanja powerbank, a u zagrebačkim trgovinama u Ilici i Arena centru i ulaznice za Muzej prekinutih veza. Natječaj traje do 15. ožujka.