ZA DOM IZ SNOVA

A što vam od ovoga vrt može učiniti još ljepšim?

05.05.2014 u 11:27

  • +31

Uređenje vrta i balkona

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Pokoja nova teglica za cvijeće i biljka, stolnjak ili ukras itekako će učiniti razliku u vašem vrtu ili balkonu. A sada je upravo trenutak da se primite posla i dodate sitnice koje vam nedostaju

Ako ste se baš ove godine odlučili kupiti novu vrtnu garnituru, izbor je velik i sigurno ćete pronaći nešto prikladno za budžet koji ste odredili. Većina trgovina nudi izbor između popularnog ratana, plastičnog, metalnog ili drvenog materijala. Postoje cijeli kompleti vrtnih garnitura sa stolom i stolicama, a ako trebate nadopuniti ono što imate kod kuće, bez problema ćete naći komadni namještaj.

Lesnina tako nudi lijepi metalni set s mozaikom za 699 kuna, a sastoji se od okruglog stola i dviju stolica. Kako i drugi dućani, Emmezeta ima veliku ponudu drvenog namještaja, što se mnogima sviđa jer je povezano s prirodom. Drvena ležaljka s kotačima tako košta 800 kuna. U Kiki pak mali drveni stol košta 259 kuna, a možete ga kupiti u bijeloj, plavoj i zelenoj boji. Dakle, izbor je velik, a što se nudi, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

I ne zaboravite da su mali detalji najbitniji za izgled svakog balkona ili vrta. Bez obzira na to hoćete li na stol staviti malu lučicu, objesiti lampion na ogradu ili postaviti šarenu kućicu za ptice, to su predmeti koji će svakom gostu odavati koliko šarma imate i koliko će im udobno biti u vašem domu.