A VAŽNE SU

10 stvari koje žene zaboravljaju napraviti tijekom seksa

23.08.2013 u 07:37

Bionic
Reading

Jeste li i vi možda jedna od onih žena koje jednostavno zaboravljaju na neke stvari u seksu? Provjerite...

Dobar seks podrazumijeva određeno znanje, ali i razvijene vještine. No čak i kad imaju sve to, žene opet u nekim slučajevima ne uspijevaju biti vrhunske ljubavnice. Zašto? Zato što jednostavno zaborave na neke stvari. Ovo su, dakle, stvari koje žene zaboravljaju napraviti tijekom seksa:

1)…vokalizirati svoj užitak! Drugim riječima, ako vam je dobro, pokažite to i stenjanjem i uzdasima. Muškarci to vole!
2)…voditi računa o drugim članovima kućanstva. U redu je da se glasate tijekom seksa, ali nemojte biti previše glasne ako je još netko u kući.
3)…ostaviti zube na čekanju. Nemate više 18 godina i zašto vam se onda mora govoriti da zubi nemaju mjesta u seksu, osim ako ćete ih nježno koristiti?!
4)…dati mu do znanja da niste neka čistunka kojoj je sve perverzno i odvratno.
5)…dati mu do znanja da ono što radi jako dobro radi…

6)…posvetiti pažnju i ostalim dijelovima njegova tijela, a ne samo penisu. Vjerujte, on voli da mu ljubite i torzo i leđa…
7)…apsolutno se opustiti i prepustiti užitku.
8)…posvetiti dužnu pozornost njegovim bradavicama koje su također osjetljive i mogu biti izvor velikih užitaka.
9)…osluškivati želje svojega muškarca koje ne moraju nužno uvijek biti verbalizirane. Katkada vam to može pokazati neverbalnom komunikacijom pa valja imati otvorene oči.
10)…biti pustolovne. Seks nije nužno vezan samo za spavaću sobu - možete uživati u njemu i na kuhinjskom stolu, ali i na livadi u obližnjoj šumi…