SVE SE MOŽE…

10 koraka do čvršćeg i snažnijeg penisa

17.03.2014 u 08:28

Bionic
Reading

Vječito pitanje kako imati čvršći i veći penis muči mnoge muškarce, iako ponekad sasvim neopravdano. Imate li ipak ove brige na pameti, evo kako si možete pomoći

1. Zdrava prehrana

Izbjegavajte tešku i brzu hranu jer nećete imati energije i osjećat ćete se teškim. A to je bitno ako se spremate za akciju.

2. Birajte pozu

Neke poze mogu do maksimuma izraziti veličinu penisa. Započnite misionarskom pozom pa se prebacite na doggy stil. Na taj će se način pojačati protok krvi i penis će biti u punoj veličini. Upravo iz tog razloga za početak odnosa nije preporučljiva poza u kojoj je žena na muškarcu.

3. Bez nervoze

Osjećate li pritisak da niste dovoljno dobri u krevetu, to će se odraziti ne veličinu penisa. Stoga je bitno da ste za vrijeme seksa opušteni. Probajte pronaći način da se opustite. To može biti glazba ili poluzamračena soba, čaša vina…

4. Ograničite osjetljivost

Kako ne biste prerano ejakulirali, uvijek možete staviti kondom jer se time smanjuje osjetljivost. Parovi u dugim vezama često koriste neke druge načine zaštite pa u tom slučaju probajte misliti na nešto drugo toliko vremena da spriječite prerani vrhunac.

5. Pomoć sa strane

Neki muškarci od brige da imaju premaleni penis razmišljaju o pomoći sa strane u obliku raznih pumpica i sličnih stvari. No ispostavlja se da je to sve ponekad vrlo bolno i nije vrijedno tolike muke. Želite li baš nešto probati, za početak nabavite prsten za povećanje penisa, savjetuje Askman. Radi se o gumici u obliku prstena koja osigurava bolji protok krvi penisom. Zbog toga neće biti veći, ali će biti čvršći.

6. Lijekovi

Neke vrste, poput lijekova protiv depresije ili anksioznosti, negativno utječu na seksualni život muškarca. Ako ih morate koristiti, jedino što možete učiniti jest provjeriti s liječnikom uzimate li prevelike doze i čekati da kriza prođe.

7. Čuvajte snagu

Akol ste umorni i odmah date sve od sebe na početku odnosa, ne očekujte perfomans za Oscara. U takve dane najbolje je odustati od seksa ili se upustiti u jednu brzinsku akciju.

8. Trbušnjaci

Osim što ćete imati primamljive pločice, teški trud rada na trbušnjacima isplati se i zbog bolje erekcije. Jači mišići u trbuhu osiguravaju čvršći penis i dulju erekciju. Nemojte zaboraviti da s velikim trbuhom ostavljate vizualni dojam manjeg penisa nego što ustvari jest. Također, bolji fizički izgled povećava vaše sampouzdanje pa ćete imati i više volje za seksom.

9. Cigarete i alkohol

Pušenje stvara lošu cirkulaciju, a kada želite erekciju, potreban vam je najbolji mogući protok krvi tijelom. Dakle, niste li do sada imali dovoljno razloga da se riješite cigareta - ovaj je prilično važan. Alkohol umanjuje osjećaje cijelim tijelom pa vam se tako može dogoditi da vas ni penis ne sluša iako imate volje za seksom.

10. Masturbacija

Da, ne možete bez nje, ali ako želite zadiviti partnericu, nemojte prečesto upošljavati vlastite prste. Malo samokontrole nikome nije naškodilo.