VRIJEDI IH IMATI

10 isplativih modnih komada koji se lako kombiniraju riješit će vas jutarnjeg mozganja ispred ormara

21.05.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za isplativim komadima koje ćete moći nositi dugi niz godina i koji će se lako prilagoditi svakom vašem stajlingu, onda definitivno trebate investirati u ovih 10 modnih komada koji će vam olakšati svakodnevne muke po sklapanju odjevnih kombinacija

Vrijeme je da se vratimo svakodnevici koju smo poznavali prije koronavirusa, da tajice i šlape zamijenimo odjećom i obućom primjerenijom za posao i počnemo se ujutro sređivati, a da ne biste svako jutro mozgali ispred ormara, uzaludno kopajući po policama u potrazi za odgovarajućim stajlingom, odlučili smo vam priskočiti u pomoć.

Ako već niste, organizirajte ormar. Riješite se svega što niste nosili duže od dvije, tri godine, jer ako neki komad odjeće niste odjenuli u tom vremenskom periodu, vjerojatno nećete i u narednim danima. Također bi bilo dobro da selektirate odjeću po bojama i vremenskim dobima te da na početak ormara posložite odjeću koja će vam biti potrebna u toplijim danima koji slijede.

Kada ste to učinili, dobit ćete jasniju viziju što imate, a što vam od odjeće nedostaje. Sada slijedi idući korak - šopingiranje! Pripremili smo listu od 10 modnih komada u koje vrijedi investirati novac, jer će uvelike olakšati vaše svakodnevno spremanje za posao. Riječ je o isplativoj odjeći i obući koja se vrlo lako kombinira i prilagođava raznim prigodama, poput kave ili ručka nakon posla, a neće tek tako izaći iz mode, pa ćete ih moći nositi dugi niz godina.

Ako neki od sljedećih odjevnih komada nemate u svom ormaru, vrijeme je da to promijenite čim prije.

1. Midi suknja

Gdje kupiti?

2. Bijela košulja

Gdje kupiti?

3. Bluza s printom

Gdje kupiti?

4. Kardigan

Gdje kupiti?

5. Kombinezon

Gdje kupiti?

6. Midi haljina

Gdje kupiti?

7. Pleteni top

Gdje kupiti?

8. Udobne sandale

Gdje kupiti?

9. Lanene hlače

Gdje kupiti?

10. Bijela potkošulja

Gdje kupiti?