gostovanje

Žar ptica posjetila djecu u Petrinji

27.01.2022 u 09:30

Bionic
Reading

S predstavom Pustolovine baruna Münchhausena i donacijom zagrebačke tvrtke Lagermax, Gradsko kazalište Žar ptica danas je posjetilo djecu u OŠ Dragutina Tadijanovića

Gradsko kazalište Žar ptica nastavlja svoju humanitarnu inicijativu Srce koje spaja, započetu prije godinu dana, kojom su djeci Banovine prenosili poruke podrške i prijateljstva i male darove djece iz Zagreba. Glumci Žar ptice s predstavama Ako kažeš gotov si!, Ti i ja mali medo, Princeza na zrnu graška… posjetili su tako djecu Gline, Jabukovca i Hrvatske Kostajnice, stoji u priopćenju.

Nešto više od godinu dana prošlo je od razornog potresa, no nažalost ne može se reći da se život vratio u normalu i da svako dijete ponovo ima svoj dom. 'Kazalište Žar ptica zato im i dalje želi pokazati da smo uz njih, onoliko koliko možemo. Sa srcem punim ljubavi danas smo došli u posjet djeci OŠ Dragutina Tadijanovića, gdje je naš glumac Marko Hergešić izveo predstavu Pustolovine baruna Münchhausena. Sretni smo da se u današnju akciju, donacijom didaktičkog materijala za učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, uključila i tvrtka Lagermax Aed Croatia', istaknula je Milanka Čolović, koja je i pokrenula ovu inicijativu kazališta Žar ptica.