KNJIŽEVNO DRUŽENJE

Ura za literaturu Rujane Jeger

12.12.2011 u 12:44

Bionic
Reading

U novom poglavlju akcije Nađi uru za literaturu, koju organiziraju Jacobs Monarch i izdavačka kuća Profil, pisac domaćin bit će Rujana Jeger.

Druženje je najavljeno za četvrtak, 15. prosinca 2011. godine u 18 sati. Mjesto susreta je dobro poznato - Profil Megastore u Zagrebu, Bogovićeva 7. U dvosatnom druženju uz Rujana Jeger odgovarat će na sva pitanja posjetitelja te pričati otvoreno o pisanju, emocijama i zbližavanju.

'Veselim se razgovoru jer pisanje bez interakcije s publikom je jednosmjerna ulica. Iako se danas, u eri blogova, čini da ljudi mogu razmjenjivati mišljenja više nego ikada prije, sve je to ipak manje-više otuđeno. Osobno mi je draže čovjeka pogledati u oči nego razmjenjivati hrpu slovca na ekranu. Možda sam staromodna, ali sigurna sam da ćemo se svi skupa dobro zabavljati!', rekla je Rujana Jeger.

Posjetitelji će imati priliku družiti se s Rujanom, razgovarati o svom i njenom doživljaju književnih djela, razmjenjivati iskustva i priče iz života te se prepustiti aromagiji, toj divnoj moći zbližavanja. Kao i svaki put do sada, posjetitelji koji budu željeli organizirati čitateljski klub u krugu svoje obitelji i prijatelja, na kraju druženja dobit će poklon paket s kavom i kompletom Rujaninih knjiga kako bi otvorili svoje novo poglavlje zbližavanja.

Nakon susreta s Rujanom Jeger, druženja s piscima nastavlja se i u sljedećoj godini, a prvi na redu je Renato Baretić 19. siječnja.