u izvedbi mladih opernih umjetnika

U Maloj sceni za dan zaljubljenih najavljuju koncert pod imenom 'Valentinovo naglavačke'

08.02.2022 u 10:34

Bionic
Reading

U ovome prvom koncertu u ciklusu 'Klasika naglavačke' nastupaju mladi operni umjetnici Boris Beus, Karla Mazzarolli, Kristina Habuš, Mario Filipović, Buga Marija Šimić i poseban gost iznenađenja uz klavirsku pratnju Vjekoslava Babića

Valentinovo se bliži i glavno pitanje u zraku ovih dana jest – što i kamo za Valentinovo?

Mala scena nudi rješenje kakvo zasigurno dosad nikada niste doživjeli. Naime, za Valentinovo spremaju koncert pod nazivom 'KLASIKA NAGLAVAČKE'.

Jeste li u paru, sami ili želite napokon provesti malo vremena sa svojim tinejdžerom? 'Klasika naglavačke' najbolji je odabir za sve, javljaju nam iz Male scene, dodajući kako publici jamče dobro raspoloženje i provod za pamćenje.

Mislite li da je opera dosadna? Da pjevači samo stoje na sceni i vrište nekakve nerazumljive slogove? Da je opera predramatična i da vam nikad neće biti jasno zašto bi to netko volio, a kamoli za to platio ulaznice?

Onda je ovo zasigurno koncert za vas, uvjereni su u Maloj sceni, iz koje ne otkrivaju previše detalja osim da je riječ o koncertu kojega 'nitko ne želi propustiti'.

U ovome prvom koncertu u ciklusu 'Klasika naglavačke' nastupaju mladi operni umjetnici Boris Beus, Karla Mazzarolli, Kristina Habuš, Mario Filipović, Buga Marija Šimić i poseban gost iznenađenja uz klavirsku pratnju Vjekoslava Babića.

Koncert će se održati 14. veljače u 19 sati u kazalištu Mala scena. Cijena od 45 kn uključuje i čašu šampanjca za svaku punoljetnu osobu ili bezalkoholnog pića za maloljetne osobe.

Zaljubljeni tinejdžeri i zaljubljeni umirovljenici, javljaju nam iz Male scene, mogu kupiti kartu s popustom.

Ciklus je dio programa "VestaLLLs" koji je sufinanciran od strane Ministarstva kulture i medija.