ODLUKA U PETAK

Senki Bulić ponuđen HNK Šibenik

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Šibensko Gradsko vijeće u petak će odlučiti hoće li Senka Bulić, glumica i donedavna ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Velike Gorice, postati ravnateljica HNK Šibenik

Vijeće HNK Šibenik prihvatilo je otkaz ravnatelja Dragana Zlatovića i predložilo Gradskome vijeću da se na njegovo mjesto imenuje Senka Bulić.

Ona bi s radom trebala početi 1. siječnja 2011. Dosadašnji ravnatelj Dragan Zlatović, nakon 14 godina, dobrovoljno je napustio tu kazališnu kuću jer nije mogao naći zajednički jezik s Gradskom upravom.

'Dao sam otkaz jednostavno zato što osjećam da sadašnje ozračje ne omogućava daljinu realizaciju poslova koji su bili u mojoj imaginaciji', kazao je Zlatović.

Koliko je bitan dolazak Senke Bulić u Šibenik govori i podatak da je gradska vlast odlučila iz praznog gradskog proračuna iduće godine osigurati čak 2,6 milijuna kuna više za HNK Šibenik. Drugim riječima, ta će kazališna kuća u koju bi nova ravnateljica trebala uvesti mnoge promjene, za svoj rad dobiti 6,7 milijuna kuna proračunskog novca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi