NAGRADNJAČA

Pogledajte urnebesnu komediju 'Gospodar vjenčanja'

02.01.2015 u 11:23

Bionic
Reading

Film 'Gospodar vjenčanja' zagospodarit će u svim kinima u siječnju!

Doug Harris (Josh Gad) simpatičan je, ali društveno asocijalan mladoženja s velikim problemom: njegov dan vjenčanja opasno se približava, a on još uvijek nema kuma. Uz nešto malo manje od dva tjedna koliko mu je preostalo do ženidbe s djevojkom njegovih snova (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug potraži pomoć Jimmyja Callahana (Kevin Hart) vlasnika i Predsjednika Uprave tvrtke Kum d.o.o. – kompanije koja osigurava lažne kumove za vjenčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što slijedi je nevjerojatna humoristična šarada dok njih dvojica pokušavaju uspjeti u svojoj prevari, ali i činjenica da se između dvojice do jučer nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo...

'Gospodar vjenčanja' je urnebesna (prostačka) komedija s Kevinom Hartom, Joshom Gadom i zvijezdom televizijske serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco-Sweeting u glavnim ulogama!

Iako u domaća kina stiže paralelno s ostatkom svijeta 15. siječnja 2015. godine, zbog nevjerojatne količine humora, široke lepeze otkačenih likova i zanimljive radnje koja gledatelja praktički od prve sekunde uvlači u priču, već sada možemo reći da nas očekuje jedna od najboljih komedija godine!

Continental film i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 10x2 ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 2. siječnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Vedranka Hodak Kobasić
Violeta Zlatar
Rudica Maraković
Marijan Gessner
Lana Zadravev
Dražen Hržić
Mario Brujić
Marko Gazzari
Stella Gabelić
Žana Trlin