TJEDAN DIZAJNA

Počinje odbrojavanje do Sudnjeg dana

24.04.2014 u 14:50

  • +2

Tjedan dizajna

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/Marin Mimica

Bionic
Reading

Svi ljubitelji dizajna i ini kreativci ovih dana imaju prilike sudjelovati u šarolikom programu Tjedna dizajna koji se održava sve do 27. travnja u Laubi, kući za ljude i umjetnost

Tjedan dizajna otvoren je uz, mnogima omiljene, prodajne izložbe dizajnerskih predmeta, a nastavlja se uz predavanja, radionice, odbrojavanje Sudnjeg dana i večernje partije.

Danas je na programu nezavisni festival kreativnih komunikacija Sudnji dan. Svečanoj ceremoniji u sklopu koje će biti dodijeljene nagrade, a počinje u 21 sat prethode brojne radionice.

U petak je na rasporedu Produkteka koja donosi kratka predavanja brojnih domaćih produkt dizajnera i studija (Maja Mesić – Boya, Maša Milovac – Manufakturist, Marko Pavlović – Oblo i Logic Tower).

Od radionica izdvojili bismo Brainstorming – Disney tehnikakreativnosti koja će polaznicima predstaviti tehniku borbe protiv manjka ideja po formuli Walta Disneyja. U 19 sati, otvara se konferencija o dizajnu automobila, a od 20 do 22, na rasporedu su besplatne stručne konzultacije iz 13 područja uz stručnjake iz regije.

Subota će proteći u znaku automobila, a večer je rezervirana za modne revije JAM & be4trend-a i BI.BI i MAKS STUDIA uz party program sve do 2 sata u noć.

Završnica Tjedna dizajna, u nedjelju, rezervirana je za konferenciju o dizajnu automobila, koja traje do 14 sati i radionice Luke Vucića i Orina Ivana Vrkaša.

Tijekom svakog dana na programu su izložbe i EXPO. Više informacija potražite na internetskim stranicama.