WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Pete Radovich i Andrew Keen dolaze u Rovinj

26.08.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Rovinj ovoga rujna iznova ugošćuje najveći regionalni festival komunikacijske industrije: od 23. do 25. stara Tvornica duhana Rovinj bit će središte medijske industrije Hrvatske i regije

Sudionike Weekend Media festivala očekuje više od dvadeset predavanja i panel diskusija te dvije radionice.

Na Weekend ove godine dolaze Pete Radovich, američki sportski producent hrvatskih korijena i dobitnik 18 Emmyja, JonWilliams, chief digital officer Gray EMEA-a i član žirija ovogodišnjeg Cannes Lions International Advertising Festivala, AndrewKeen, autor knjige The Cult of the Amateur i jedan od najvećih svjetskih kritičara interneta, te Branimir Brkljač, predsjednik i suosnivač Studio Moderna Groupe.

Kao i proteklih godina, panel diskusije ostaju dosljedne aktualnim i intrigantnim temama, govornicima i moderatorima. Raspravljat će se o sportu u medijima, jutarnjem radijskom programu, digitalizaciji televizije, fashion i teen medijima, kako su omladinski mediji demokratizirali društvo bivše države, što klijenti žele od oglašivačkih agencija, tko su najuspješniji mladi internetski poduzetnici… Tu su i dvije radionice na kojima će svi moći praktično naučiti više o iPad aplikacijama i vođenju korporativnih accounta na društvenim mrežama te mnogobrojne promocije i prezentacije. A i zabava je zajamčena, očekuju nas tri velika partija koja će nas zabaviti do ranih jutarnjih sati.

U prve dvije godine održavanja Weekend je okupio više od 5.000 sudionika iz svih zemalja okruženja, a organizatori ove godine očekuju još veći broj gostiju iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonija i ostalih okolnih zemalja.

Weekend Media Festival namijenjen je svima koje zanima komunikacijska industrija, bilo da su za nju direktno ili indirektno vezani, a prijave su u tijeku. Više informacija i detaljan program potražite na www.weekendmediafestival.com.