SLUŽBENO POTVRĐENO

Pandemija koronavirusa je presudila: Prvi puta od 1977. godine Interliber se neće održati

02.11.2020 u 15:31

Bionic
Reading

Nakon što je Izdavačka kuća Profil na Facebooku objavila da zbog aktualne zdravstvene situacije Interlibera neće biti, službena potvrda stigla je i iz Zagrebačkog velesajma

Iz Zagrebačkog Velesajma stigla je potvrda da je Interliber otkazan:

'Zbog epidemiološke situacije, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba nažalost odgađa se 43. međunarodni sajam knjiga INTERLIBER 2020. Interliber trebao se održavati od 10. - 15. 11. 2020.

Novi termin odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije te molimo cijenjene izlagače i građane za razumijevanje.Ostanimo odgovorni', glasi službena potvrda otkazivanja Interlibera.

Ono od čega su strahovali svi ljubitelji knjiga, sada je i potvrđeno. Istu je stvar ranije danas na svojoj službenoj Facebook stranici i izdavačka kuća Profil objavila.

'Dragi naši, javljamo da je ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Zagrebačkom velesajmu otkazan. Moramo li govoriti da će nam nedostajati uzbuđenja susreta s čitateljima, pogled na toliko novih naslova na jednome mjestu, šušur, prelistavanje, miris novih knjiga...

No, žaljenje na strnau, ništa od onoga što možemo napraviti kako biste došli do svojih omiljenih knjiga nismo propustili napraviti! Izašao nam je velik broj fantastičnih naslova, mnoge od kojih čekate s velikim nestrpljenjem, a pripremili smo i sjajne popuste koje ćete moći ostvariti u knjižarama, fizički i online.

Dragi naši, javljamo da je ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Zagrebačkom velesajmu otkazan. Moramo...

Objavljuje ProfilPonedjeljak, 2. studenoga 2020.

Pratite nas, javit ćemo detalje, a za sada računajte da od 9. studenog krećemo s interliberskim popustima na svim dostupnim platformama', stoji na Facebooku.