nagradnjače

Osvojite ulaznice za 'Noćni život' u ZKM-u

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 02.10.2017 11:35
  • Objavljeno 27.09.2017 u 15:34
Noćni život

Noćni život

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon kultnog Zagrebačkog pentagrama Paolo Magelli, i sam ikona kulturne ljevice na ovim prostorima, vratio se u ZKM predstavom o revoluciji koju njeni protagonisti pretvaraju u parodiju

U 'Noćnom životu' grupa nezadovoljnika - petnaest protagonista ove predstave - zauzima gradski trg i na njemu podiže barikade. Tih petnaest je isprva pobunjena masa, ali isto tako i grupa individualaca od kojih svaki ima svoj interes zbog kojeg je spreman rastočiti svaku ideju zajedništva. Revolucionari se učas pretvaraju u reakcionare kada su njihovi interesi u pitanju, pa kad padne noć oni lakoćom postaju i grupa sebičnih lopova koji razvlače istu barikadu da bi stvari jeftino prodali. 

U ratu ideja i ideologija, u kovitlacu koji oponaša onaj revolucionarni, u brzim izmjenama visokih i niskih strasti, traje komedija koja se učas može okrenuti u kaos i nasilje.

Glumci: Pjer Meničanin, Katarina Bistrović Darvaš, Urša Rauklar, Doris Šarić Kukuljica, Lucija Šerbedžija, Barbara Prpić, Vedran Živolić, Frano Mašković, Anđela Ramljak, Nataša Dangubić, Hrvojka Begović, Filip Nola, Milivoj Beader, Sreten Mokrović, Zoran Čubrilo.

Čitateljima tportala ZKM daruje 2x2 ulaznice za termine predstave 'Noćni Život' u ZKM-u (03.10. i 04.10. u 20 sati). Dobitnici su Renata Bonić-Babić (03.10. u 20 sati), Lada Lozančić (03.10. u 20 sati), Martina Harapin (04.10. u 20 sati) i Andrea Stanić (04.10. u 20 sati).

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!