28 poznatih i megauspješnih osoba

Osvojite knjigu 'Savršeno nesavršene priče'

23.03.2021 u 16:42

Bionic
Reading

Upoznajte 28 poznatih i megauspješnih osoba ‒ od pjevačice Lady Gage, glumca The Rocka, sportašice Serene Williams, pa do znanstvenice Marie Curie i skladatelja Ludwiga van Beethovena ‒ i saznajte kako su se oni uhvatili ukoštac s problemima u svojim životima te se posvetili brizi za vlastito mentalno zdravlje

Neka vam njihovi životi budu pravo nadahnuće. Stoga, s kakvim god da se problemima suočavamo, uz ove savršeno nesavršene životne priče svi ćemo naučiti zašto je okej ne biti okej te kako si možemo pomoći.

Ovo je idealna knjiga za djecu i mlade koja otvara važnu temu o mentalnome zdravlju te potiče na razgovor i brigu o njemu. Uz lepršave ilustracije fantastične umjetnice Ane Strumpf koje krase fotografije poznatih osoba te tekst Lea Potiona, koji u modernom i svježem tonu pristupa mladim čitateljima, ova knjiga savršen je odabir za djecu i tinejdžere da ih ohrabri, nadahne, pruži utjehu te potakne da pomognu i imaju više razumijevanja prema drugima, ali i da sami potraže pomoć kada je to potrebno.

O autorici:

Leo Potion pseudonim je novinarke Liz Connor pod kojim je napisala sjajan naslov za djecu i mlade Savršeno nesavršene priče u kojem donosi 28 zanimljivih životnih priča poznatih osoba o njihovim mentalnim problemima, ali i njihovim raznovrsnim dostignućima i uspjesima. Liz je novinarka i urednica s dugogodišnjim iskustvom u brojnim novinama i časopisima te mrežnim izdanjima i portalima. Najviše voli pisati o zdravlju, rekreaciji i sportu, njezi tijela te putovanjima. Surađuje s časopisima The Independent, Evening Standard, GQ, ELLE, Metro, Daily Mirror, Business Insider, Yahoo, MSN, Belfast Telegraph, The Scotsman, The Herald, Liverpool Echo i Manchester Evening News.

O Liz Connor doznajte više na: www.liz-connor.com.

O ilustratorici:

Ana Strumpf ilustratorica je i dizajnerica, jednom riječju ‒ stvarateljica. Proslavila se svojom živopisnom i zaigranom vizijom te je potpisala partnerstvo s brendovima kao što Walt Disney, Nina Ricci, Keds, Seletti, DVF, Clinique, Tod’s, Smashbox, La Mer, Samsung, Sanrio, Tok&Stok, Micasa, Ellus i Branco Papel de Parede. Njezine su ilustracije objavljene na stranicama časopisa Vogue (Brazil i Koreja), Bambini, Milk, Elle (Meksiko), Bazaar (Hong Kong i Čile), Marie Claire (Rusija), Glamour (SAD) i mnogim drugima.

Re.Cover njezina je serija ilustracija izrađenih povrh naslovnica modnih časopisa, a obišla je cijeli svijet. Kad crta po fotografijama koje su stvorila najveća imena svjetske mode, Ana im daje novo značenje. U doba interneta i društvenih medija, brze mode i kopiranih kopija kopija, Ana donosi nešto za što smo mislili da više ne postoji: vizualni identitet. Njezini nezamjenjivi i živopisni umjetnički radovi dokazuju koliko je bogat i raznolik njezin talent te koliko je prepoznatljiva njezina nepregledna paleta. Živi u São Paulu u Brazilu.

O Ani Strumpf doznajte više na: www.anastrumpf.com.

Čitateljima tportala darujemo jedan primjerak knjige 'Savršeno nesavršene priče', a dobitnik je Mladenka Brkan.