STIŽE NASTAVAK

Nives Celzijus priprema 'Golu istinu 2'

15.12.2013 u 18:39

Bionic
Reading

Nives Celzijus sutra će nakon pet godina biti dodijeljena nagrada Kiklop za Hit godine 2008. za knjigu 'Gola istina', a Nives u intervjuu otkriva da sada sprema 'Golu istinu 2'

Nives je u prilogu inMagazina otvoreno progovorila o sudsko-književnoj trakavici, spisateljskim podvizima te najavila da slijedi i 'Gola istina 2'.

Na pitanje zašto joj do sad nisu dodijelili Kiklopa, Nives odgovara: 'Ne znam, pitala sam se to mnogo puta tijekom ovih pet godina. Sada je sve izglednije da će ta trakavica završiti i da ćemo doći do krajnjeg cilja.'
Organizatori Sajma su se nakon tužbe teške 55 tisuća kuna odlučili Nives ipak dodijeliti Kiklopa za Hit godine za knjigu 'Gola istina', koja je bila najprodavanija knjiga 2008. godine.

'Ovo je bila čista diskirminacija od samoga starta', kaže Nives kojoj je na kućnu adresu stigla knjiga Ranka Marinkovića 'Kiklop' umjesto nagrade.
'Vjerojatno nitko neće ni pričati o dobitnicima Kiklopa za 2013. godinu jer je sve pod slučajem 'Celzijus' i 'Gole istine'', kaže Nives.
Nives je najavila da sad sprema nastavak, knjigu 'Gola istina 2', i kaže: 'Sva sreća da su ukinuli nagradu za hit godine pa ne trebaju živjeti u strahu.' Kratko je otkrila i da će u knjizi biti i nekih poznatih imena, kao i onih koji bi se mogli prepoznati u njezinim riječima.