U BRANIMIR CENTRU

Na premijeru filma 'Ribanje i ribarsko prigovaranje' premijer stigao s ministricom kulture

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 06.10.2020 08:55
  • Objavljeno 05.10.2020 u 21:58
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

U zagrebačkom Branimir centru, točnije u Cinestar kinodvoranama, večeras je održana premijera filma 'Ribanje i ribarsko prigovaranje', a osim glavnih aktera filma, isti su pogledali i Andrej Plenković i Nina Obuljen Koržinek, koji su se, za razliku od ostalih za poziranje, pridržavali epidemioloških mjera

Kada se Milan Trenc, nakon dugogodišnje uspješne ilustratorske karijere, odlučio iskušati u pomalo drugačijem projektu, mnogi su s nestrpljenjem čekali njegov finalni proizvod. A kako on izgleda, imala je večeras prilike vidjeti i probrana publika u zagrebačkom Cinestaru, gdje je održana premijera filma 'Ribanje i ribarsko prigovaranje'.

Trenc je odlučio po istoimenom renesansnom spjevu Petra Hektorovića snimiti cjelovečernji film, a uloge je dodijelio Radi Šerbedžiji i Leonu Lučevu, koji su u Puli nagrađeni i Zlatnim arenama, dok su od mlađe ekipe tu Romina Tonković i Filip Mayer.

  • +6
  • +3

Premijera filma 'Ribanje i ribarsko prigovaranje'

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Premijeru nisu propustili ni premijer Andrej Plenković kao ni ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek koji su se, za razliku od većine uzvanika, ipak pridržavali epidemioloških mjera, pa čak i za vrijeme fotografiranja.