16. veljače

'Lisinski pleše pod maskama' ispred glavnog ulaza

15.02.2021 u 11:57

Bionic
Reading

Tradicionalni 12. "Lisinski pleše pod maskama" održat će se u utorak, 16. veljače, točno u podne ove godine u netradicionalnom obliku, kada će ispred glavnog ulaza u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog okupljene rock i pop hitovima zagrijavati Davor Štern s grupom Superstary.

Iako je maskiranje u međuvremenu nažalost dobilo novo značenje, mi se uzbudljive tradicije ne odričemo! Uostalom, u pandemijsko vrijeme nema sigurnijeg događaja od maskenbala!", ističu iz Lisinskog.

Stoga pozivaju sve građane da im se - uz obavezno nošenje maski - pridruže u još jednom tradicionalnom "Lisinski pleše pod maskama", koji će se održati u utorak 16. veljače točno u podne, ove godine, međutim, u netradicionalnom obliku, ispred glavnog ulaza u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, gdje će okupljene rock i pop hitovima zagrijavati Davor Štern s grupom Superstary, a boje klasike brane glazbenici Zagrebačke filharmonije.

Fašničkom veselju pridružit će se i Zagrebačke mažoretkinje.

"Stavite svoje maske na jedinom događaju na kojem nam to ne pada teško i uživajte na najzabavnijem karnevalu u gradu potpuno opušteni i zaštićeni! Molimo vas da pažljivo i odgovorno poštujete propisane mjere. Za obavijesti o indikacijama dobrog provoda i nuspojavama zasluženog opuštanja, upitajte najbližeg liječnika ili ljekarnika. Ili prof. Baltazara, dr. Housea, Superhika...", poručuju iz Lisinskog.

Na maskenbalu će se prikupljati donacije za obnovu potresom teško oštećene Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku.