'morska trava'

Legendarni Srđan Sacher objavio novi singl

01.12.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Singl stiže s duplog albuma 'Stara slava', a nekadašnji član grupa Haustor i Vještice odlučio je ponovno snimiti neke stare uspješnice i neke manje poznate pjesme

'Anti-propaganda rekreativne upotrebe. Isto, strah iz djetinjstva (da ti ga nekaj ne zgrabi dok plivaš iznad). Isto, posljedica svakodnevnog zvocanja moje bake, "Kaj ti furt moraš biti nekaj ekstra?" - ići na more između Sisveta i Nove Godine.', tri su stvari koje Srđan Sacher ima za reći o novom singlu benda SACHER, 'Morska trava'.

A zaozbiljno, singl 'Morska trava'' uletio je kao padobranac pred kraj snimanja novog albuma 'Stara slava'. Kako tu ne spada, jer su na albumu samo remakeovi starih stvari, objavljen je preko reda.

'Pjesma nam se dopala pa nismo htjeli čekati da dođe na red. S obzirom da je "Stara slava" dupli album, to bi moglo potrajati godinama', izjavio je Srđan Sacher.

Uz članove benda, Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, Sacheru se ovaj put pridružilo dosta gostiju. Na udaraljkama je Tin Brkljačić, a puhače instrumente sviraju Igor Pavlica - truba, Damir Prica Kafka-Capri - tenor i sopran saksofon, Nikola Santro - trombon i Jurij Novoselić, koji je za njih napravio i aranžmane – tenor i alt saksofon.

Zrikavci su naši domaći, snimljeni ljetos na Visu i Lastovu.

Za produkciju, miks i mastering zaslužan je Zvonimir Dusper-Dus, a autorica spota i ovaj put je Branka Sacher.

Izvor: Društvene mreže