Iščekivani božićni triler

[FOTO] Zagreb dočekao 'Strica' - uz Mikija Manojlovića održana premijera filma sinoć u Kinoteci

01.12.2022 u 11:50

Bionic
Reading

'Stric' je sinoć službeno stigao u Zagreb – svečana premijera nagrađivanog prvijenca autorskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca održana je sinoć u kinu Kinoteka

Premijeri je nazočila Obitelj iz filma – Ivana Roščić, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović prevođeni Stricem Mikijem Manojlovićem, a film je pogledalo i niz osoba iz javnog života: Jelena Perčin, Lana Barić, Ana Begić Tahiri, Nataša Janjić Medančić, Ana Maras Harmander, Marijana Batinić, Igor Kovač, Nenad Korkut i mnogi drugi.

  • +21
'Stric' u Zagrebu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samir Ceric Kovacevic

Iščekivani božićni triler 'Stric' danas, 1. prosinca stiže u kina. Film je to začudne atmosfere u kojem Božić služi kao Stričeva fiksacija za rekreiranje idealnog obiteljskog slavlja. Naime, Obitelj krajem 80-ih godina čeka omiljenog Strica koji za blagdane stiže iz Njemačke. Po dolasku Stric dijeli poklone i slijedi tradicionalni hrvatski božićni ručak – purica s mlincima i francuskom salatom. No obiteljsku idilu uskoro prekida zvuk pametnog telefona i postaje jasno da ništa nije kako se čini i da se za prepunom blagdanskom trpezom, osim purice, nožem može rezati i napetost.

Izvor: Društvene mreže

Naslovnu ulogu tumači Miki Manojlović, a pored njega glume Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica i Kaja Šišmanović.