NOVI FORŠPAN

Batman i Superman će zakopati ratnu sjekiru

04.12.2015 u 10:42

Bionic
Reading

Iako je i sam priznao da nije bio siguran treba li prihvatiti ulogu Batmana, Ben Affleck ipak se upustio u tu avanturu. Sudeći prema najnovijem foršpanu, više nego uspješno je utjelovio kultnog strip-heroja

Bena Afflecka ćemo od ožujka iduće godine gledati u filmu 'Batman protiv Supermana: Zora pravde', a o njegovom angažmanu u kostimu jednog od najpoznatijih superheroja bilo je mnogo priče i sumnji u pravi odabir. No redatelj Zack Snyder nije imao nikakvih dvojbi i ostao je pri svojoj odluci. Affleck je opravdao povjerenje i pokazao da nije samo odličan glumac, već da je potpuno dorastao ulozi 'Čovjeka-Šišmiša'.

Dvostruki oskarovac i trostruki dobitnik Zlatnog globusa Ben Affleck rijetko miruje. Osim što snima najiščekivaniji film 2016., režira i glumi u svom filmu 'Live By Night', kriminalističkoj drami smještenoj u doba prohibicije.

Najnoviji foršpan filma 'Batman protiv Supermana: Zora pravde' pokazuje susret Clarka Kenta i Brucea Waynea, alter ega najpoznatijih superjunaka na svijetu. Superman i Batman će najprije biti na suprotnim stranama, ali će zakopati ratnu sjekiru te udružiti snage nakon pojave zlikovaca Lexa Luthora i Generala Zoda. U borbi protiv stvorenja Doomsdaya pomoći će im i Wonder Woman (koju glumi Gal Gadot), a pojavljuje se na kraju novog foršpana.

Film koji svi s nestrpljenjem iščekuju stiže u hrvatska kina 25. ožujka 2016., a u njemu glume i Henry Cavill, Jason Momoa, Diane Lane, Jesse Eusenberg i mnogi drugi.

Pogledajte kako izgleda novi foršpan za film 'Batman protiv Supermana':

Almost 75 years in the making... #WonderWoman is underway.

A photo posted by Gal Gadot (@gal_gadot) on