HOROSKOP LAVA

Znate li koji je znak najdominantniji u ljubavi?

25.07.2013 u 12:19

Bionic
Reading

Uvijek su rado viđeni na mjestima na kojima uživaju u svjetlosti dnevnog sunca, arogantno dominirajući krugom prijatelja - zamišljajući ambijent restorana kao kazališnu pozornicu na kojoj je njihova uloga najvažnija. Da, takvi su Lavovi, za njih je život ozbiljna igra...

ŽENA LAV

Na popularnim mjestima uvijek možete pronaći Lavice. One su te koje uživaju u svjetlosti dnevnog sunca, arogantno dominirajući krugom prijatelja - zamišljajući ambijent restorana kao kazališnu pozornicu na kojoj je njihova uloga najvažnija. Da, takve su žene Lavovi, za njih je život ozbiljna igra.

Rođene su liderice i vladaju ostalim ljudima poput kraljica, ali to rade na zaista perfidan način, tako da nezadovoljnih nikada nema. Možda druge osobe osjećaju da su rođene za vladanje pa im to prirodno nasljeđe i prepuštaju.

Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima toliko energije, pameti, ljepote i seksepila za najmanje tri osobe. Ako posjedujete kompleks manje vrijednosti, zaobiđite ove žene u širokom luku. Te žene raskošnog perja će vas dotući svojom narcisoidnošću.

Lavica ne može živjeti bez publike i nužno joj je potrebno divljenje. Nemojte biti ljubomorni na njenu sklonost da bude u centru pozornosti u prostoriji punoj zadivljenih muškaraca. Glave će se uvijek okretati gdje god ona prošla. Često će koketirati, ali to je način kojim će prikrivati čudan strah da nije poželjna. Stalno sebi mora dokazivati da je poželjna. Pazite! Previše su ponosne i dostojanstvene da bi gubile vrijeme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vrijeme i ponašajte se u skladu s njima. S Lavicom može uživati samo jak muškarac, onaj koji ne odustaje ni kada ona ne uzima njegovo prezime, ni kada pretjera sa svojom 'egotrip' varijantom, jer on zna da je Lavica bez partnera zaista tugaljiv primjer, iako veličanstvenog izgleda.


MUŠKARAC LAV

Rado ide na razne veselice i poslovično je u centru pažnje, ali on nije tip koji izigrava društvenu ludu. To je samo njegova maska da bi privukao pozornost publike. Bez obzira na izgled, nema ništa lakoumnog u njegovu ponašanju. On zna što želi, a to obično i dobije.

Lav, dok je mlađi, voli se baviti sportom, a kako zrele godine kucaju na njegova vrata, tako se smanjuje njegov poriv za sportskim aktivnostima. Mekana fotelja postaje njegov najomiljeniji sport.

Čudno, ali istinito, Lavovi rijetko imaju veliku obitelj. Zaljubljuju se u lijepe žene s odličnim ukusom i stilom za oblačenje te prekrasnim osmijehom koji ih zna pogoditi direktno u ranjivo srce. Ta osoba je izuzetno strpljiva i tolerantna jer ispod njegovih kraljevskih manira tinja despotski, jak ego i arogantna taština spremna da bukne ili napadne bilo koju žensku osobu koja mu se usudi protusloviti. Najviše od svega Lav mrzi žene niske inteligencije i obrazovanja.

Sentimentalno je osjetljiv na sve laskave opaske upućene njegovu izgledu ili inteligenciji, tako da će zbog tih komplimenata ići i na svoju štetu. Čovjek je trenutka, a strast se budi istodobno s pogledom njegovih očiju. Nikada se ne štedi kako bi osvojio simpatiju, ali kada je prestane voljeti, onda zaista više nemate nikakvih šansi. Otiđite prije nego vas uništi. U pravilu se Lavovi žene osobama nižeg društvenog statusa nego što je njihov jer ne mogu odoljeti stjecanju podanika i osjećaju superiornosti.