PREZABAVNI PORTRETI

Urnebesne fotke pasa osvojit će vas na prvi pogled

24.10.2013 u 10:35

Bionic
Reading

Originalna i zabavna knjiga 'Shake' donosi sjajnu kolekciju fotografija pasa uhvaćenih u trenutku kad tresu glavom, autorice Carli Davidson. Karikaturalne fotografije smiješnih ljubimaca osvojit će vas na prvi pogled

Fotografkinja Carli Davidson počela je 2011. eksperimentirati s tehnikama fotografiranja kojima bi ulovila pse u najsmješnijem mogućem trenutku - dok tresu glavom. Njezina se ideja i prve fotografije brzo proširila internetom i stekla brojne fanove, a o njoj se pisalo na blogovima i u medijima.

Za knjigu je poziralo stotinjak pasa, no odabran je 61 dlakavi model. Osim fotografija u uvodu knjige, autorica objašnjava odakle inspiracija za projekt, popis modela i napomene o važnosti udomljavanja životinja.


Zahvaljujući ovim zabavnim, jedinstvenim portretima pse možemo promatrati iz posve drugačije perspektive.

Carli Davidson je nagrađivana fotografkinja koja usto trenira životinje i radi s njima. Njezine su fotografije objavljivane u raznim publikacijama, novinama, magazinima, na web stranicama, uključujući Vanity Fair, New York Times, BBC, Huffington Post, The daily Beast, ABC World News itd.


Više fotografija pogledajte na njezinoj službenoj stranici

SHAKE from Variable on Vimeo.