VITEZ TAME

Tko čuva ovaj japanski grad? Batman, naravno!

09.09.2014 u 10:01

Bionic
Reading

Tajni identitet japanskog Batmana nije poznat, no snimljen je kako patrolira Chibom i donosi osmijehe na lica gdje god su potrebni

Ne zna se točno tko je Batman koji patrolira Chibom, ali poznato je kako se radi o 41-godišnjem variocu koji svoje slobodno vrijeme provodi boreći se protiv lošeg raspoloženja. Ono što je uistinu fascinantno je to da je japanski Batman opremljen vrlo slično onome s filmova – osim prepoznatljivog odijela, ima čak i motor poput onog iz trilogije koju je režirao Christopher Nolan, piše BBC


Japanski Batman svoj je kostim kupio u trgovini, a motor je sagradio sam. Koštao ga je oko 5.700 dolara (oko 32.300 kuna).

Fotografije japanskog Batmana kruže Twitterom već tri godine, no postoje i njegove snimke u akciji.

'Počeo sam ovo raditi prije tri godine zbog potresa. Ljudi su zaboravili kako se smijati pa sam ih htio podsjetiti', rekao je 41-godišnji varilac savršenom imitacijom hrapavog glasa iz Nolanove trilogije.

Japanski Batman inače se ponaša u skladu sa zakonom i uvijek ima vremena za svoje obožavatelje. Kad mu dosadi crno, japanski Batman povremeno odjene bijeli oklop zvjezdanog jurišnika iz čuvenog serijala 'Zvjezdani ratovi'.