HOROSKOP ZA 2012.

Strijelac - naporna godina

30.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Strijelac - naporna godina

POSAO

Naredna godina će donijeti mnoga iznenađenja, morat ćete naučiti vjerovati drugima. Neke stvari nikako nećete moći napraviti sami. Problemi sa stanom i kućom mogu kulminirati i zato budite izuzetno oprezni pri potpisivanju određenih ugovora. Trenutačni poslovni angažmani neće vas zadovoljiti, a Jupiter, pa i Uran, vam pripremaju prilično neugodna iznenađenja. Emotivne potrebe postoje, ali ćete ih teško moći ispuniti zbog prevelikih zahtjeva koje postavljate vašim partnerima. Savršeno fizičko i duhovno suglasje će vam u svakodnevnih životnima nastojanjima biti od neizmjerne pomoći. Ipak se klonite alkohola ili drugih stimulansa.

LJUBAV

S obzirom na to da ste puni elana i šarma, ljubavni život bi mogao vidjeti i neke transformacije. Ljubavnu vezu oživjet ćete maštovitim zamislima, moguća je obnova stare veze. Vaša tvrdoglavost bit će potaknuta nečijim prostačkim ponašanjem, a onda svim dogovorima ili sastancima treba reći 'zbogom'. Možda ćete kasnije žaliti i ljutiti se sami na sebe zbog svoje divlje prirode, ali takvi ste, vulgarnost mrzite iznad svega. Bez obzira na neke svoje početne pozicije, u ljubavi nećete biti posve zadovoljni. Stvari su ili postale monotone u svojoj stalnosti ili vam emotivna naklonost određene osobe nije dostatna. A što vam tada sve može pasti na pamet?! Ne treba ni zamišljati!

ZDRAVLJE

Stalno će vam nedostajati energije, a pratit će vas prenaglašena potreba za raznim vrstama opijata (alkohol, cigarete, prekomjerna prehrana, seks bez zaštite). Onim Strijelcima koji su skloni alergijama, tijekom proljeća može biti nesnosno, ali olakšanje dolazi u ljetnim mjesecima. Obratite pozornost na izgled i poštujte svoje tijelo, jer... znate već, u zdravom tijelu zdrav je duh.