MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju za veljaču?

01.02.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Veljača je mjesec koji je još daleko od proljeća i nekako smo još uvijek skloni toplini doma. Što su vam zvijezde pripremile u 'mjesecu ljubavi', pročitajte detaljno na tportalu u horoskopu Meri Jerković

Dok Mjesec nastavlja svoj boravak u Škorpionu, mogli biste često biti preplavljeni intenzivnim osjećajima i neispunjenim željama. S druge strane, mogli biste shvatiti da su poznate i ugodne navike ono što zapravo želite. Izbjegavanje snažnih emocija i intenzivnih sukoba trebala bi biti misao vodilja u veljači, ali ipak ako pomaknete svoje granice, mogli biste doživjeti još veće ispunjenje.

Ulazak Neptuna u vodene znakove predstavlja spiritualno buđenje koje nas tjera da pogledamo šire čovječanstvo i patnju. Kako će Neptun prolaziti, osjećaj jednakosti i zajedničke dobrobiti će jačati.

U veljači, tradicionalno mjesecu ljubavi, mogli biste osjetiti jaču harmoniju s ljudima oko sebe. Možda se kolega s posla kojeg niste voljeli pokaže da i nije tako loš; možda shvatite da je mrzovoljni susjed zapravo krasna osoba. Osvrnite se oko sebe i pronađite one kojima treba mala pomoć, pozitivan stav, pružite sretne trenutke ljudima kojima su potrebni.

Dok budete prolazili kroz veljaču, očekujte otkrića, pronalaske i neobične eksperimente koja će vas odvesti na neka sasvim nova mjesta.

Opširnije o svakom znaku pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu