MJESEČNI HOROSKOP NA TPORTALU

Što vam zvijezde spremaju u travnju?

01.04.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon početnog proljetnog umora, većina horoskopskih znakova u travnju će osjetiti porast energije i vratiti se uobičajenom ritmu. No, zvijezde ipak nisu naklonjene svima

Rakove i Ribe očekuje prilično naporan i pomalo neugodan mjesec. Naime, u travnju bi oba znaka mogla imati problema s financijama, bez obzira na to radi li se o zaostacima i dugovima ili o neracionalnom trošenju. Kako bilo, u tom razdoblju ne bi trebali povlačiti ozbiljne poslovne poteze ili ulaganja, kao ni donositi važne odluke.

Puno sretniji poslovni mjesec očekuje Ovnove, Bikove, Blizance, Djevice i posebno Strijelce. Ovi će znakovi prštati od energije, sami tražiti prilike, a njihov višemjesečni trud mogao im se konačno isplatiti. No, treba se uvijek osloniti samo na sebe i svoj rad, dok konkurenciju treba shvatiti samo kao dobar motiv. Ne dozvolite da vas pokreću pogrešne stvari jer bi vas mogle i odvesti u krivom smjeru.

Lavovi, Vage, Škorpioni, Jarci i Vodenjaci proživljavat će zadovoljavajuće razdoblje na ljubavnom planu. Veze će biti stabilne, neki se odnosi produbljivati, a razdoblje mira naglo bi s vremena na vrijeme mogao prekinuti period konfrontacija i nervoze. Budite iskreni i ne dozvolite da vas bilo kakve obaveze udalje od osobe koju volite.

Detalje koji vas očekuju u travnju saznajte u mjesečnom horoskopu