MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju u prosincu?

01.12.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Prosinac nosi mnoge promjene, a i jedan datum o kojem su se svi svjetski mediji raspisali. Što vas očekuje, pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu

Eto, stigao je i taj famozni, katastrofični prosinac 2012. K tome nas očekuje i taj neobičan datum – 21. 12. 2012. - o kojem se raspisao cijeli svijet.

Razdoblje pred nama obiluje zanimljivim planetarnim utjecajima koji će zasigurno napraviti manji zaokret u ljudskom promišljanju, a donosi lijepe događaje i pozitivne promjene. Ne morate se bojati, ne morate previše razmišljati, pokušajte se prepustiti (a to je danas najteže), neka vas vodi ljubav i sa srećom zaplovite prosincem 2012. godine.

Puno dobroga će doživjeti Strijelci i Jarci koji će podijeliti dane ovog mjeseca kroz svoje vladavine. Škorpioni će puno toga htjeti, ali na kraju i uspjeti ostvariti. Ostatak zvjezdanog jata može se pronaći u novom mjesečnom horoskopu.

Ulazak Venere u znak Strijelca učinit će ovaj mjesec eksplozivnijim, toplijim i strasnijim no inače. Većina će ljudi osjećati topao zanos, a puno toga će se morati učiniti i za voljenu osobu.

Saturn i dalje drži u čvrstom obruču Lavove, Bikove i Vodenjake. Mnogi će morati zadržati objektivnost (Strijelci, Blizanci i Ribe) u poslovnim događanjima, a Strijelci će biti istinski vladari ovoga mjeseca, pri čemu će jako pomagati prijateljima Lavovima i Vagama.

Detaljniji mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE