MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju u prosincu?

01.12.2011 u 09:45

Bionic
Reading

Posljednji mjesec u godini, osim niskih temperatura, donosi nam i velika događanja. Već sam početak, parlamentarni izbori, utjecat će na sveopću atmosferu, a potom slijede božićni i novogodišnji blagdani koji, pored uživancije, dobrih tuluma i dobre hrane, često donose i neželjeni stres. Kako će se koji znak nositi s problemima u prosincu, pročitajte u novom mjesečnom horoskopu Meri Jerković

Vatrene znakove očekuje mjesec pun ljubavnih uspona i padova. Ovnovi bi mogli upoznati nekog novog i zanimljivog, Lavovi će se boriti opstati u ljubavnim dilemama, a Strijelci će postojeće odnose pokušati zadržati stabilnima. Financijska situacija čini se dobra samo za Strijelce, dok će ostali vatreni znakovi imati problema sa štednjom i opomenama.

Premda pripadaju zemljanim, realnim znakovima, Bikovi tu karakteristiku neće pokazati u prosincu. Prepustit će se neumjerenoj kupovini, a trebali bi biti oprezniji i u odnosima na poslu jer nemaju svi kolege dobre namjere. Djevice očekuju problemi u dugim vezama ili brakovima, dok će se Jarci mirne duše prepustiti uzbudljivim novim avanturama.

Zračni pripadnici Zodijaka osjećat će se u prosincu prilično iscrpljeno, što emotivno, što poslovno. Mjesec će biti prepun događanja, ali i užurbanosti koja ne donosi uvijek nešto dobro. Ipak, neočekivani susreti mogli bi im uljepšati tmurne dane posljednjeg mjeseca u godini.

Rakovi bi trebali razmisliti o tome da konačno postanu iskreni prema ljudima oko sebe, posebno onima koji im idu na živce, jer će ih se jedino tako otarasiti. Škorpioni bi mogli doživjeti razne neočekivane neugodnosti na poslu, a Ribe će biti rastrgane zbog ljubavnih nedoumica.

Detaljnu horoskopsku prognozu za prosinac pročitajte u mjesečnom horoskopu tportala