NAJZABAVNIJI VIRALNI VIDEI

Što nas je to toliko nasmijavalo u 2012?

19.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Uopće se nećemo izvlačiti ni muljati da ovaj izbor nije bio lak, no kako odabrati u moru zabavnih videa? Od najbizarnije skrivene kamere u liftu, preko najbolje vokalne izvedbe na zadnjem sjedištu policijskog auta, do najluđe orgazmičke reakcije pri pogledu na neki automobil, godina na izmaku bila je, malo je reći, bogata i zabavna

Najbolja skrivena kamera godine

Žrtve ove skrivene kamere vjerojatno su u stvarnosti proživljavale neku epizodu iz 'Kruga', u najmanju ruku. Šalu na stranu, u slučaju brazilske skrivene kamere za emisiju 'Gotcha' postoji velika mogućnost da je moglo biti ozbiljnih žrtava slabašnog srca.


Najbizarnija osoba godine

Tko nema u glavi, ima u nogama. Ili obrnuto. No neki, čini se, vjeruju da nemaju ni jedno ni drugo pa se pretvaraju u omiljene likove iz crtića, životinjskog svijeta ili možda svijeta lutaka. 21-godišnja Valeria Lukjanova, ukrajinska manekenka, postala je internetska zvijezda zahvaljujući tome što je na sebi izvela toliko estetskih operacija da se ozbiljno približila životnom cilju - izgledati kao Barbika.


Najluđa vokalna izvedba godine

Budući da videi nisu numerirani, ozbiljno smo skloni proglasiti ovaj možda i najzabavnijim. Koji bi predstavnik zakona od 29-godišnjeg mladića kojeg je netom uhapsio zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju očekivao ovako srčanu i glasnu izvedbu 'Bohemian Rhapsody' Queena na stražnjem sjedalu auta?


Najljepši flash mob godine

Metro je oduvijek bio omiljena meta bizarnih pothvata, no ovaj se ubraja u one priče sa sretnim krajem. Naime simfonijski orkestar iz Kopenhagena spustio se u podzemnu željeznicu i zasvirao skladbu 'Peer Gynt' norveškog skladatelja Edvarda Griega, na oduševljenje putnika.


Najblesavija službena greška godine

Greška koja se dogodila na otvorenju šestog regionalnog skijaškog festivala u Kostanaiju u Kazahstanu sigurno je izazvala malo zadovoljstvo Sashe Barona Cohena. Naime umjesto nacionalne himne na razglasu su se začule note pjesme 'Living La Vida Loca' Rickyja Martina.


Najluđa reakcija godine

Valjda ne trebamo previše objašnjavati zašto orgazmička reakcija žene koja ugleda Ferrari spada u ovu kategoriju. Napomenut ćemo samo da ni prije ni poslije nismo naišli ni na približno sličnu emotivnu reakciju.


Najbolji pijanac godine (ako izuzmemo onog koji je zaslužio titulu najbolje vokalne izvedbe)

Pijani biznismen teturao je londonskom podzemnom željeznicom pokušavajući se uspeti pokretnim stubama na stanici Tottenham Court Road - u pogrešnom smjeru. Dakako netko je ondje našao zabavnim uključiti kameru.


Najluđe prometne nezgode godine

Nakon ove kompilacije potpuno nam je jasno zašto ruski vozači uvijek pri ruci imaju kameru. Nikad ne znaš kad će ti ovca ili konj izaći pred auto, kad će se netko zavrtjeti na cesti, kad će naprosto nekome razum otkazati poslušnost...


'Najljepši' video godine

Coca Cola je odlučila skupiti 90 sekundi isječaka snimljenih nadzornim kamerama koji prikazuju samo lijepe trenutke i od toga napraviti reklamu. Eto zašto sve nije tako crno.