U MODNOM ČASOPISU

'Živa Barbika' šokira izgledom

14.11.2012 u 14:34

Bionic
Reading

Ukrajinska manekenka koja zbog niza plastičnih operacija izgleda kao ljudska verzija Barbike pozirala je za poznati modni časopis – magazin V - i zahvaljujući svojem bizarnom lutkastom izgledu sve je popularnija diljem SAD-a

21-godišnja Valeria Lukjanova, ukrajinski model, postala je internetska senzacija i izazvala kontroverze zbog izgleda jer djeluje toliko 'plastično' da je nazivaju 'živom lutkom'. No njoj to nimalo ne smeta. Njezin cilj je, kako kaže, i bio izgledati poput lutke.

Mnoge je iznenadila činjenica da ju je magazin V angažirao za modni editorijal, no urednici su vrlo brzo izdali komentar: 'Ovaj internetski fenomen smo doveli u New York jer smo bili privučeni njezinim neprirodno uskim strukom, dramatičnim oblinama i modernim smislom za modu koji uključuje topiće, piercinge na pupku i bindi indijske ukrase na licu', objasnili su iz časopisa.

Otkako je slavna, Valeriji se malo promijenio život, ali posla ipak nema preko glave. 'Ujutro se šminkam i idem na masažu te prosurfam internetom. Meditiram i pokušavam se približiti svom tijelu, a onda idem u teretanu i vježbam. Kasnije se šećem s prijateljicom, vratim se kući i skuham večeru muškarcu kojeg volim. Onda sam još malo na internetu, pa opet čitam i meditiram i onda idem spavati', opisuje Valeria za magazin V.