Funtime S RUKOM NA SRCU

Umjesto himne Kazahstanci pustili Rickyja Martina

  • Autor: tportal.hr
  • 6.3.2012 12:47:10
  • 6.3.2012 10:44:43

Greška koja se dogodila na otvorenju šestog regionalnog skijaškog festivala u Kostanayju u Kazahstanu sigurno je izazvala malo zadovoljstvo kod britanskog glumca Sashe Barona Cohena koji je uprizorio Borata prije nekoliko godina. Umjesto na zvukove nacionalne himne, Kazahstanci su ruku na srce stavili uz pjesmu 'Living La Vida Loca' Rickyja Martina

Kazahstan se, čini se, još nije uspio riješiti Boratovog duha. Na nedavnom otvorenju kazahstanskog šestog regionalnog skijaškog festivala u Kostanayju umjesto nacionalne himne na razglasu su se začule note pjesme Living La Vida Loca od Rickyja Martina.

Visoki dužnosnici, kao i sam Nuraly Saduakasov koji je otvorio skijaški festival, ostali su nepomični kad su začuli prvi zvuci popularnog hita iz devedesetih, no na licima im je zaigralo iznenađenje, a na snimci se može vidjeti i par zbunjenih osmijeha.

Nekoliko sekundi kasnije netko je uspješno ispravio počinjenu grešku i zamijenio Rickyja Martina Jumekenom Najimedenovim i njegovom himnom 'Moj Kazahstan'.


Nije poznato je li se radilo o slučajnoj pogrešci ili namjernoj neslanoj šali.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više