ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što nam donosi pomrčina Sunca u Škorpionu?

23.10.2014 u 09:17

Bionic
Reading

Kombinacija mlađaka i pomrčine Sunca, što će se dogoditi večeras, mogla bi donijeti dramatične preokrete mnogim znakovima

Mlađak i pomrčina Sunca događaju se na nula stupnjeva i 22 minute Škorpiona u četvrtak navečer 23. listopada.


Ovaj astronomski i astrološki fenomen ima dodatno značenje zbog konjunkcije Sunca s planetom ljubavi i kreativnosti Venerom, također u Škorpionu.

Svim znakovima mlađak i škorpionska pomrčina mogu donijeti dramatičan preokret u osjećajima i ponašanju te ih navesti da prognaju loše navike i zamijene ih dobrima.

Jačanje samokontrole

Povoljno je vrijeme za rad na samokontroli, primjerice odvikavanju od pušenja, alkohola, čokolade, računalnih igara ili kockanja. Također, budite spremni zaroniti u tajno carstvo bogatih osjećaja i intimnosti na nov način.

Utjecajem eklipse najjače će biti pogođeni ljudi rođeni pet dana prije ili poslije 23. listopada, odnosno 21. travnja, kao i oni s ascendentom na kraju Vage, na početku Škorpiona, na kraju Ovna ili na početku Bika.

Kasni Ovnovi i rani Bikovi pozabavit će se promjenom vanjštine, primjerice stila odijevanja, frizure, šminke ili držanja u javnosti. Učinci eklipse mogu se osjećati idućih šest mjeseci.

Na opću radost Merkur kreće naprijed

Dobra vijest za cijeli zodijak nastupa u subotu 25. listopada, kad prestaje retrogradno kretanje Merkura. Tada počinje razdoblje s manje zbrke, nesporazuma i zastoja, kakvi su obilježavali 15 dana Merkurove retrogradnosti.

Poruke će biti bolje shvaćene, dogovori će se u većoj mjeri poštivati, predmeti se rjeđe gubiti, a pošta i uplate dolaziti brzo i na točnu adresu. Sastanci koji su zadnjih tjedana odgađani od nedjelje bi se napokon mogli održati.