BROJKE KOJE GOVORE

Što nam donosi nedjelja, 9. 10. '11?

  • Autor: Meri Jerković
  • Zadnja izmjena 08.10.2011 09:34
  • Objavljeno 08.10.2011 u 08:00
kalendar listopad datum

kalendar listopad datum

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Jeste li se ikada upitali koliko datum ili dan na koji pada određeni datum utječe na vaše raspoloženje, radnu uspješnost i u krajnjem slučaju i na vaše zdravstveno stanje? Datum 9. 10. '11, odnosno 9. listopada 2011. koji pada na nedjelju, svakako je zanimljiv za numerološku analizu

Sigurno ste primijetili kako niste uvijek, svaki dan jednako poletni, budni, odmoreni, svježi, raspoloženi ili pripravni za rad u rano jutro, u podne ili kasno navečer. Za sve to imate osjećaj da podliježe određenim psihofizičkim stanjima samog čovjeka, a promjene su podložne mnogim mijenama.

Jeste li znali da se promjene koje se događaju na Zemlji mogu iščitati iz raznih simbola, pa i zvijezda?

Zanimljivost datuma, odnosno redoslijeda brojeva 9. 10. '11. dobar je povod da se određeni simboli povežu u jednu cjelinu. Tumačenje brojeva je složen posao. Puno brojeva je tada u igri (datum rođenja, ukupan zbroj imena i prezimena i slično), ali mi ćemo se samo zadržati na povoljnosti brojeva 9 i 10 koji nose u sebi ambiciju, borbenost, prodornost, buntovništvo, ljubav prema sportskim aktivnostima, dok broj 11 pomalo komplicira pojedine situacije, donosi napor, stres i prepreke, tjeskobu i potištenost.

Ovaj datum pada u nedjelju, a nedjelja je dan kojim ravna Sunce i ono uvijek naglašava dinamičnost, vitalnost, dobru regeneraciju, snagu, moć i izdržljivost. Djeca rođena u nedjelju su nagrađena velikim entuzijazmom, potrebom za dominacijom i stalnom željom da budu u centru pozornosti. Rođeni ovoga dana poseduju mnogo dobrih osobina, a među njima najviše su izražene velikodušnost, moralnost i altruizam. Obično žive izvan mjesta svog rođenja, a mnogi od njih su u inozemstvu gdje uspijevaju steći veliki ugled, čast i slavu. Vole se okruživati autoritetima, kao i sebe predstavljati na isti način. Pored ljepote, krasi ih dobro držanje i dostojanstveno ponašanje.

Oduvijek su postojali pojednici koji su vjerovali da im vanjske sile određuju ponašanje, ali je isto tako bilo i ljudi koju su bili sigurni da su sami odgovorni za svoje ponašanje i za reakcije okoline na to ponašanje, dakle da su sami odgovorni za svoju 'sudbinu'. Sami sebi dajte odgovor u koju skupinu vi spadate.

Detaljniju analizu po horoskopskim znakovima za nedjelju, 9. listopada 2011. pročitajte u dnevnom horoskopu na tportalu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi